MINI Rocketman Concept | Είναι έρωτας. Ξανά!

Εντάξει. Το παραδέχομαι. Έχω κολλήματα. Σχεδόν fanboy. Αγοράζω ό, τι και να βγάλει η Nintendo, ό, τι φτάνει (και λίγα από τα κρεμαστάρια) η τσέπη μου, από Apple και θα ήθελα να έχω όλα τα MINI του κόσμου. Εντάξει, είμαι υπερβολικός. Μόνο Apple στηρίζω πλέον. Steve Jobs ζεις (προς το παρόν) εσύ μας οδηγείς! Fan της Nintendo ήμουν μέχρι που βγήκε το Wii. Ακόμη μετανιώνω τα κάπου 5,000 ευρώ που έχω “φάει” σε hardware και software. Ήταν η στιγμή που η εταιρία, έχασε κάπου το δρόμο της. Χοντρή μπάζα, αλλά που είναι η φιλοσοφία των Miyamoto, Iwata και Yamauchi; Το MINI όμως, ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση…

Όταν ήρθε στην Ελλάδα η νέα έκδοση του MINI, γέμισε η Αθήνα με banners που έγραφαν με την κλασική γραμματοσειρά το “Είναι έρωτας”. Το πίστεψα κι εγώ λοιπόν, ως fan του παλιού MINI και του Άλεκ Ισιγόνης και πήγα να το δω στην τότε έκθεση στο Ελληνικό. Ε, δεν ενθουσιάστηκα. Το αμάξι απήχε κατά πολύ σε σχέση με τη φιλοσοφία του δημιουργού του! Εντάξει, δε λέω να ακολουθούσε τις αντιλήψεις του τύπου “να μην έχει ραδιόφωνο”, αλλά το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙ! Και δε με νοιάζει αν μοσχοπούλησε. Με νοιάζει πως είναι μεγάλο και απλά…. “θυμίζει” το παλιό!

Τέλος πάντων, ο καιρός πέρασε και φαίνεται η MINI να πήρε ένα μάθημα, οπότε φέτος στην έκθεση της Γενεύης αποφάσισε να κάνει ένα ωραίο “back to basics”, αλλά με πολύ φρέσκια και μοντέρνα άποψη! Ανθρακονήματα, LED-άκια, μοντέρνες πόρτες, γυάλινη οροφή και το σημαντικότερο; ΜΙΚΡΟ! Μόλις 3,5 μέτρα! Αυτό μάλιστα! Είναι MINI!

Είναι το MINI Rocketman Concept και ελπίζουμε να βγει στην αγορά σύντομα και οικονομικά!

Τώρα, μπορούμε να το ξαναπούμε: ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;