Red Carpet | Oscars 2011

Να ποιές εμφανίστηκαν στα φετινά Όσκαρ, τί φόρεσαν και τί πιστεύω σαν δαιμόνια fashion blogger 😛 Μείνετε συντονισμένοι, καθώς οι πολλές παρουσίες σημαίνουν και πολλά άρθρα σε συνέχειες!

Jennifer Lawrence, Mandy Moore

Ξεκινάμε με την Jennifer Lawrence και την Calvin Klein τουαλέτα της. Είναι πολύ όμορφη, ωστόσο το φόρεμα δεν είναι κατάλληλο για μια τελετή όπως τα Oscars. Θα την προτιμούσα με κάτι πιο εντυπωσιακό. Η Mandy Moore, από την άλλη, φοράει Monique Lhuillier και είναι απλή και εντυπωσιακή.

Hailee Steinfeld, Halle Berry

Συνεχίζουμε με την υποψήφια για Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου, τη 14χρονη Hailee Steinfeld, που έχει επιλέξει Marchesa. Μου αρέσει πολύ, αν και ένα πιο κοντό φόρεμα θα ταίριαζε καλύτερα στο νεαρό της ηλικίας της. Marchesa διάλεξε και η Halle Berry και απλά χεροκροτώ το στυλίστα της!

Florence, Michelle Williams

Τέλος, έχουμε τις Florence (τραγουδίστρια των Florence And The Machine) και Michelle Williams που επέλεξαν Chanel Couture. Η πλήρης αντίθεση. Η Florence, αν και έχει επιλέξει ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο φόρεμα, νομίζω πως δεν το αναδεικνύει όπως θα έπρεπε. Η Michelle από την άλλη, επέλεξε αυτό το φόρεμα, που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της. Μία ζώνη στη μέση θα την κολάκευε περισσότερο, αλλά όπως και να’χει είναι μία κούκλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;