Αλκοόλ | Πιείτε λίγο και ζήστε περισσότερο!

Έρευνα από καναδικό πανεπιστήμιο, απέδειξε πως η κατανάλωση αλκοόλ σε μικρές ποσότητες καθημερινά, αυξάνει την σωστή χοληστερόλη κι έτσι επίσης ωφελεί το κυκλοφορικό σύστημα και την καρδιά!

Σύμφωνα με τις πρώτες μελέτες, που αξιολόγησαν συγκριτικά τις ιατρικές έρευνες 30 ετών πάνω στο θέμα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η καθημερινή αλλά συγκρατημένη κατανάλωση αλκοόλ, μπορεί να μειώνει σε ποσοστό 14% έως 25% τον κίνδυνο για καρδιοπάθεια, σε σχέση με όσους δεν πίνουν καθόλου.

Μία δεύτερη μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από την ίδια ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου του Κάλγκαρι, υπό τη επίβλεψη του καθηγητή Ουίλιαμ Γκάλι, διαπίστωσε ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μέχρι 15 γραμμάρια ημερήσιος για τις γυναίκες και 30 γραμμάρια για τους άνδρες, ωφελεί την καρδιά!

Εγώ με τη σειρά μου, να σχολιάσω, πως τέτοιου είδους έρευνες, μόνο κακό μπορούν να κάνουν, αφού πιστεύω πως θολώνουν τα νερά, και αποπροσανατολίζουν από τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει για τον ανθρώπινο οργανισμό η κατανάλωση αλκοόλ..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;