Easy Tax | Νέα δωρεάν έκδοση!

Σε μόλις ένα χρόνο, περισσότεροι από 80.000 φορολογούμενοι «κατέβασαν» από το site της Data Communication το πρόγραμμα διαχείρισης αποδείξεων και εξόδων Easy Tax για τη σύνταξη της φορολογικής τους δήλωσης και την παρακολούθηση των εξόδων τους. Μετά από τη μεγάλη αυτή επιτυχία, η Data Communication, προσαρμοζόμενη στις νέες διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας, επανέρχεται προσφέροντας τη νέα έκδοση της εφαρμογής Easy Tax για ακόμη ευκολότερη και ασφαλή διαχείριση αποδείξεων, εντελώς δωρεάν.

Η έκδοση 1.2.0 του Easy Tax περιλαμβάνει 5 νέες δυνατότητες οι οποίες εμπλουτίζουν σημαντικά την εφαρμογή και διευκολύνουν δραστικά τη διαδικασία καταχώρησης αποδείξεων. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

– Αυτοματοποίηση διαχωρισμού των αποδείξεων ανά έτος
– Υπολογισμός αφορολόγητου ποσού για κάθε φορολογούμενο
– Αντιγραφή & επικόλληση δεδομένων από και προς το αρχείο Easy Tax σε αρχεία Excel και στο Clipboard
– Ρύθμιση προβολής κατά αύξουσα σειρά για τις καταχωρημένες αποδείξεις.

Επίσης παρέχεται στο χρήστη η δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου συλλογής αποδείξεων η οποία εμφανίζει το ποσοστό των δαπανών που έχει συγκεντρωθεί, από το συνολικό ποσό των αποδείξεων οι οποίες πρέπει να συλλεγούν. Το Easy Tax έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικό και εύχρηστο στο χρήστη, χωρίς να χρειάζονται τεχνικές γνώσεις ενώ προσφέρεται εντελώς δωρεάν από το site της Data Communication. Επιπλέον, όσοι ήδη χρησιμοποιούν το Easy Tax μπορούν να παραλάβουν τη νέα έκδοση αυτόματα με live update.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;