Προγνωστικά Στοιχήματος 23/2

Αξιοπρεπέστατη η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ μέσα στη Μόσχα, φτάνοντας πολύ κοντά στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο Δικέφαλος αν και αουτσάιντερ, μπήκε πολύ δυνατά και είχε τις ευκαιρίες να κάνει και το 0-2. Τελικώς αυτό που μένει είναι ότι το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έχει και τη θετική του πλευρά και έδειξε ότι υπάρχουν τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League, Λυών και Ρεάλ μείνανε στο 1-1, ενώ η Τσέλσι ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση πρόκριση κερδίζοντας 0-2 μέσα στην Κοπεγχάγη.

Τα σημερινά παιχνίδια, Ίντερ-Μπάγερν και Μαρσέιγ-Μάντσεστερ Γιουν. παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον, με το παιχνίδι του Μιλάνου όμως να συγκεντρώνει τα περισσότερα φώτα, καθώς έχουμε την επανάληψη του περσινού ζευγαριού του τελικού του Champions League. Οι Βαυαροί τελευταία έχουνε ανεβάσει στροφές και Ριμπερί και Ρομπέν θυμίζουν το παλιό καλό και αποτελεσματικό δίδυμο. Θα κοντράρουμε την Ίντερ πηγαίνοντας με τους φιλοξενούμενους σε αποδόσεις 3.25-3.25(Χ-2), οι μέγιστες που υπάρχουνε αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο.

Στο άλλο παιχνίδι, η ομάδα του Σερ Άλεξ είναι το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο η Μαρσέιγ, τουλάχιστον εντός, δε θα αποτελέσει έναν εύκολο αντίπαλο. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ να πηγαίνει για ένα θετικό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς, κρατόντας το μηδέν στην άμυνα. Σημαντική απουσία για τους Μασσαλούς, ο Ζινιάκ που τραυματίσθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και μένει εκτός για δύο εβδομάδες. Πάμε με την μοιρασιά και την ισοπαλία στο 3.20.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;