ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Μαργιορή χτενίζεται!

Άλλη μία ξευτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, άλλη μία κατάντια της χώρας και σε αυτό το επίπεδο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς πόση αηδία ένιωσα εχθές με όλα τα ειδεχθή “εγκλήματα” που είδαμε όλοι μας. Δεν αναφέρομαι τόσο στη διαιτησία αλλά στα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα. Είσοδο των οπαδών και επίθεση σε παίχτες και παράγοντες του Παναθηναϊκού! Σε πόσες ακόμα χώρες γίνονται αυτά; Εδώ, στη Λατινική Αμερική και λογικά σε κάποια τριτοκοσμική χώρα της Ασίας. Υποτίθεται ότι αυτή η χώρα, η Ελλάδα, γέννησε τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία. Μάλλον λένε ψέματα… Δεν τους πιστεύω!

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονίσουμε τη μέγιστη προσφορά του Μαρινάκη (γνωστό πλέον και ως “fat boy”) στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το λιθαράκι ή καλύτερα ο ογκόλιθος που έβαλε για να φτάσουν τα πράγματα εκεί που φτάσανε είναι άξιο αναφοράς. Τα όσα γίνανε μετά τη συνέντευξη τύπου και πίσω από τις κάμερες τα γνωρίζεται, σίγουρα κάπου τα διαβάσατε. Γίνεται ως πρόεδρος μίας ομάδας, αλλά και ως επιφανής επιχειρηματίας-εφοπλιστής, να κάνεις αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Έχεις ανάγκη να τα κάνεις αυτά; Ο Μαρινάκης προφανώς έμαθε καλά το κόλπο του να πουλάς οπαδιλίκι για να σε αγαπήσει ο κόσμος και αυτό φαίνεται καθώς ο Κόκαλης έχει πλέον περάσει σε ένα βιβλίο ιστορίας και ο Μαρινάκης έχει γίνει πλέον αυτός άξιος αντικαταστάτης του…

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το έπαιξε καλά το παιχνίδι, και ότι αν αύριο αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική δε θα δυσκολευτεί να μαζέψει ψηφαλάκια. Ο λαϊκισμός και τα οπαδιλίκια πάντα πουλούσαν και πάντα θα πουλάνε σε αυτή τη χώρα. Όποιος το πάρει χαμπάρι και το εφαρμόσει πάει μπροστά! ΈΥΓΕ!

Για το Μητρόπουλο δε θα γράψω πάνω από μία γραμμή γιατί δεν αξίζει ούτε το πάτημα των κουμπιών στο πληκτρολόγιο…

Πάμε στη ρίζα του κακού όμως. Ανέκαθεν στην Ελλάδα υπάρχει ο φανατισμός και η διχόνοια, είτε μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είτε μεταξύ δεξιών και αριστερών. Τι έχει βοηθήσει αυτό την Ελλάδα; Παλαιότερα “έφερε” κάποιες χιλιάδες νεκρούς σε έναν εμφύλιο, ανέκαθεν προκαλεί μίσος, αντιπαραθέσεις, φασαρίες, ξύλο, μέχρι και δολοφονίες. Κάποιους εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση και όποιος δε το βλέπει εθελοτυφλεί ή είναι όντως τυφλωμένος από το φανατισμό, ποιο πολύ οπαδικό παρά κομματικό.

Ας κάτσουμε σε μία γωνιά και ας παρατηρήσουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η χώρα, από τη μία να κόβονται μισθοί και συντάξεις και ο Έλληνας να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τα βγάλει πέρα ζώντας σε μία εξελιγμένη Χούντα (αυτή του 67′ του Παπαδόπουλου ήτανε πολύ Light), και από την άλλη η μισή Ελλάδα να ξεχνάει το πραγματικό πρόβλημα της κοινωνίας και να πλακώνεται για πέντε κρετίνους μπροστά από μία τηλεόραση και έναν υπολογιστή! Πόση ανοησία;

Θα ήθελα πάρα πολύ να δω την ερχόμενη Τετάρτη (23/2) στη γενική απεργία, όλους αυτούς τους οπαδούς-φιλάθλους που σήμερα φωνάζουν για ένα γκολ, αύριο να είναι εκεί και να φωνάξουν:

-Για τον κομμένο μισθό των πατεράδων τους και των μανάδων τους

-Για το ότι οι ίδοι θα δουλεύουν μία ζωή (αν πρώτα βρουν δουλειά) και δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν σύνταξη

-Για την υποθήκη της Ελλάδος για τα επόμενα, το λιγότερο 50 χρόνια!

-Για την έλλειψη αξιοκρατίας στ αυτή τη ψωροκώσταινα!

-Γιατί σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο «Όλοι μαζί τα φάγαμε»!

-Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας, που πλέον έχουνε χαθεί

-Έτσι για το γαμώτο,  γιατί φτάνει πια η παθητικοποίηση και ο καναπές!

Καληνύχτα σας…

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;