Κερδίστε 30 προσκλήσεις για το PRIVE Party με τη Nikki Ponte!

Το neolaia.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό νεανικό portal, διοργανώνει το πιο hot αποκριάτικο event την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011, στις 12 το βράδυ. Με απόλυτα καρναβαλίστικη διάθεση και με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη, το neolaia.gr γιορτάζει στον 2ο όροφο του bar COPA, με ένα PRIVE PARTY που θα συζητηθεί.

Στα dexx, 6 top class DJs θα μιξάρουν ζωντανά ρυθμούς που εκτείνονται από τα early ’90s μέχρι σύγχρονα party songs, ενώ στο μικρόφωνο, θα κάνει μία guest εμφάνιση η -επικρατέστερη σύμφωνα με τα polls– επόμενη εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, Nikki Ponte!

Το event πέρα από μασκέ, θα είναι και private, οπότε ο μόνος τρόπος να μπεις είναι να κρατάς στα χέρια σου μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις του neolaia.gr. Που θα τις βρεις; Μα φυσικά εδώ! Οι 30 private διπλές προσκλήσεις του Party, θα κληρωθούν μέσα από το neolaia.gr την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι ένα σχόλιο με ένα έγκυρο mail σε αυτή εδώ τη δημοσίευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπείτε στο διαγωνισμό μόνο αν είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως μπορείτε να έρθετε στο party, είναι κρίμα να στερήσετε ένα τόσο μεγάλο event από κάποιον που θα μπορούσε να έρθει.

Υ.Γ. 1) Στους νικητές θα έρθει mail με την πρόσκληση.

Υ.Γ. 2) Για να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας, μπορείτε να κάνετε like στην Facebook Fanpage μας.

COPA, 2ος όροφος, Κεραμεικού 116 & Ιεράς Οδού, Γκάζι

Ποτό 7€

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;