Κόκκινο χαλί | Grammy Awards 2011

Πολλές όμορφες παρουσίες είδαμε στα βραβεία Grammy 2011, και αρκετά σέξυ θα έλεγα.. 😉 Να πώς εμφανίστηκαν μερικές σταρ, κάποιες από τις οποίες θα αναλυθούν παρακάτω.

Ξεκινάω με την Katy Perry και την Armani εμφάνισή της, η οποία δεν μου άρεσε καθόλου. Προσπάθησε να φανεί σέξυ, υποθέτω, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν τα κατάφερε 😛


Συνεχίζουμε με την Ciara και το υπέρσέξυ Emilio Pucci φόρεμά της, που μου αρέσει τόσο πολύ και πιστεύω πως την κολακεύει ιδιαίτερα!

Σειρά έχει η Jennifer Hudson που επέλεξε Versace. Πολύ καλή επιλογή γιατί τονίζει το μπούστο με έξυπνο τρόπο, χωρίς να φαίνεται πρόστυχο το αποτέλεσμα, ενώ η γραμμή του φορέματός της κολακεύει τις καμπύλες που έχει.

Μία εκθαμβωτική παρουσία είναι εκείνη της Julianne Hough με εκπληκτικό φόρεμα Malandrino.

Emilio Pucci διάλεξε και η Lea Michele, και το αποτέλεσμα άψογο, της πάει πολύ και καταφέρνει να μαγέψει το φακό.

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες κυρίες που διάλεξαν maxi Emilio Pucci, η Jennifer Lopez κάνει τη διαφορά όχι στην επιλογή σχεδιαστή, αλλά στο μήκος του φορέματος: επέλεξε ένα super mini ασημένιο Εmilio Pucci και ασορτί γόβες. Το εντυπωσιακό εδώ είναι πως αντί να μοιάζει με ντισκόμπαλα, με κάποιον τρόπο η Lopez είναι όπως πάντα θεά και κομψή 😉

Πάμε τώρα για λίγο στις μικρές δεσποινίδες και τραγουδίστριες – ηθοποιούς της βραδιάς: Η Selena Gomez με χρυσό J. Mendel φόρεμα, και η Miley Cyrus με τιγρέ Roberto Cavalli. Πανέμορφες και οι δύο, αλλά επιτρέψτε μου να τις βαθμολογήσω αρνητικά, καθώς διαφωνώ κάθετα με την επιλογή τους: πηγαίνουν ακόμα σχολείο και καταφέρνουν να φαίνονται 25!


Προτελευταία έχουμε τη Rihanna με Givenchy: με αυτό το φόρεμα η Rihanna καταφέρνει το ακατόρθωτο. Να είναι δηλαδή υπέρμετρα σέξυ, αφάνταστα εντυπωσιακή και όλα αυτά χωρίς να είναι πρόστυχη 🙂 Το φόρεμα, αν και έχει διαφάνειες, καλύπτει έξυπνα τα ευαίσθητα σημεία.

Τελευταία και καλύτερη η Nicole Kidman με Jean Paul Gaultier φόρεμα, και ίσως μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Το φόρεμα είναι υπέροχο, η Nicole πολύ σικάτη και κομψή.

Λοιπόν τι λέτε; Είμαι περίεργη αν συμφωνείτε μαζί μου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;