Κόκκινο χαλί | BAFTA awards 2011

Ιδού οι καλύτερες εμφανίσεις στο Red Carpet των βραβείων BAFTA 2011 🙂

Η Amy Adams εμφανίστηκε με υπέροχο Εlie Saab φόρεμα, που ναι μεν είναι φανταστικό, αλλά με ενοχλεί το χρώμα του φορέματος πάνω της: υπάρχει σχεδόν μονοχρωμία από την κορυφή έως τα νύχια, ακόμα και το κραγιόν είναι στο ίδιο χρώμα 😛 Εντυπωσιακή πάντως.

Περνάμε στην Emma Stone και το Lanvin φόρεμά της, που το είχα ήδη ξεχωρίσει όταν είδα το fashion show του οίκου! Πολύ καλή επιλογή, της ταιριάζει απόλυτα!

Εδώ έχουμε την Emma Watson που αν και 20 χρονών επέλεξε να βάλει αυτήν την τουαλέτα από τη συλλογή Valentino Couture.. Άψογο φόρεμα, όμορφη και η Emma, αλλά θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με την ηλικία της. Θα την προτιμούσα με ένα mini!

Συνεχίζουμε με μία ακόμα σταρ του Harry Potter, την Bonnie Wright με φόρεμα Clements Ribeiro. Χμ. Μοιάζει με 30χρονη, ενώ είναι πολύ μικρότερη, γύρω στα 20! Καθόλου σωστή επιλογή πιστεύω 😉


Η Jessica Alba, από την άλλη, είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μπλε Versace της. Εκτός από το φόρεμα που σαν στυλ είναι χαριτωμένο και όμορφο, το χρώμα είναι επίσης όμορφο και κάνει αντίθεση με το δέρμα της. Συγχαρητήρια Jessica 😉


Τέλος, εδώ είναι η Thandie Newton που φοράει Monique Lhuillier και πραγματικά είναι φοβερή!

Αλήθεια, εσείς τί πιστεύετε; Με άριστα το 10 τί βαθμό παίρνουν οι συγκεκριμένες κυρίες και δεσποινίδες; 🙂

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;