Άρης-Μάντσεστερ Σίτι (Europa League)

Επιστροφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σήμερα και το μεγάλο αγώνα Άρης-Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League. Στο Champions League έχουμε τα ζευγάρια Βαλένθια-Σάλκε και Μίλαν-Τότεναμ. Πάμε να δούμε λεπτομερώς το παιχνίδι του Χαριλάου.

(19:00) Άρης-Μάντσεστερ Σίτι: Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας του βρίσκεται ο Άρης, έχοντας απέναντι του στη φάση των «32» του Europa League τη Μάντσεστερ Σίτι. Η εντυπωσιακή πορεία του Άρη μέχρι στιγμής στο θεσμό έχει δημιουργήσει προσδοκίες και η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τους Άγγλους με σκοπό να κρατήσει το αήττητο 40 χρόνων στην Ευρώπη σε εντός έδρας αγώνα. Ήταν η 1η Δεκεμβρίου όταν οι κιτρινόμαυροι, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να τους οδηγεί μαεστρικά, πήραν το τεράστιο διπλό στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 και άφησαν εκτός συνέχεια του θεσμού τους Μαδριλένους. Ο Κούπερ δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα και την ομάδα θα οδηγήσει ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Η ιστορία γράφεται και δεν ξαναγράφεται και ο Άρης ότι και να γίνει στο ζευγάρι με τη Σίτι, έχει διαγράψει φανταστική πορεία στο θεσμό και χαίρει της καθολικής αναγνώρισης, εντός και εκτός συνόρων.

Ο κόσμος του Άρη, πιστός στο ραντεβού του, θα δώσει βροντερό παρόν ξανά και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας. Ο Άρης δείχνει να ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο, με τις προσθήκες των Νέρι Καστίγιο, Μπομπαντίγια, Ντανίλο Περέιρα, Σακάτα και Πορτίγια, που δεν έχει όμως δικαίωμα συμμετοχής. Ο Χαβίτο, που είχε πετύχει το γκολ στην νίκη εντός έδρας με την Ατλέτικο, έφυγε για τη Λα Κορούνια, ενώ τα συμβόλαια τους έλυσαν Ναφτί, Πορτίγια και Κάρλος Ρουίς. Στα αγωνιστικά, κανονικά στη διάθεση του Μιχαλήτσου τέθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης, που δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση στη σημερινή προπόνηση και αύριο θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη. Σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά πράγματα. Οι παίκτες του Άρη, θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι για 90 λεπτά και να μην παρασυρθούν ούτε από τον ενθουσιασμό της κερκίδας ούτε από το ρυθμό της Αγγλικής ομάδας. Ακόμα και το παραμικρό λάθος τιμωρείται απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Πάμε στη Σίτι, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με πληγωμένο εγωισμό μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Είναι ένα από τα φαβορί για κατάκτηση του θεσμού και ψάχνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σκορ πρόκρισης. Από τους ομίλους, προκρίθηκε μαζί με τη Λεχ Πόζναν, αφήνοντας εκτός τη Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνκός δεν μπορεί να υπολογίζει σήμερα στις υπηρεσίες των Μπαλοτέλι και Ντε Γιόνγκ, ενώ όπως και ο ίδιος ο Μαντσίνι είπε στη συνέντευξη τύπου ούτε ο Τζόνσον είναι έτοιμος 100%. Ο Μαντσίνι ζήτησε οι παίκτες του να ξεχάσουν την ήττα από τη Γουνάιντετ και να προσηλωθούν στο Europa League. Ούτως ή άλλως η κούρσα του πρωταθλήματος μοιάζει τελειωμένη για τη Σίτι και η μόνη ευκαιρία για διάκριση είναι η Ευρώπη. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαλένκο.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;