Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14-20/2

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να δώσετε προτεραιότητα σε προσωπικές σας υποθέσεις . Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε ορισμένες αλλαγές. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια . Μη διστάσετε να κάνετε μερικές αλλαγές. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές . Θα μπορέσετε να βρείτε καλές λύσεις για να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας για να αλλάξει και η τύχη σας.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα συναισθηματικές και οικονομικές κινήσεις, διότι καραδοκούν ανατροπές, με αρκετούς πλανήτες σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας. Κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας με την έντονη συμμετοχή του Ποσειδώνα στην Πανσέληνο να σας εφιστά την προσοχή σε μπερδέματα, πλάνες και χαώσεις σε κάθε τομέα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας και αποφύγετε ρίσκα και συγκρούσεις.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Τρυφερή, αλλά και πολύ ερωτική μπορεί να αποδειχθεί μια ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στους Διδύμους. Την υπόλοιπη εβδομάδα -πέραν της σκληρής δουλειάς και της ευέλικτης στάσης σας εκεί- αναζητήστε ένα νέο έρωτα, ταιριαστό, για να μην είναι φευγαλέος.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με την σχέση σας και να ην τα θέλετε όλα δικά σας! Αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε άδικα με τη συμπεριφορά σας τον σύντροφο σας γιατί δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτυ, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Κι έρχεται μια στιγμή που θέλεις να ουρλιάξεις ότι είσαι ΠΑΝΤΑ αυτός που πρέπει να πει στου ςεπιβάτες που με τους οποίους βρίσκεσαι μαζί στην ίδια βάρκα να καθίσουν κάτω και να σταματήσουν να την κουνάνε γιατί αν συνεχίσουν κινδυνεύετε όλοι μαζί να βρεθείτε στον πάτο. Με την Πανσέληνο (18/2) στην τελευταία μοίρα του Λέοντα σε αντίθεση με τη σύνοδο Άρη/Ποσειδώνα στον Υδροχόο θα πρέπει να αποδείξεις για άλλη μια φορά ότι μπορείς να περπατάς στην επιφάνεια της θάλασσας ενώ προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι πρόκειται για θαύμα κι όχι για φτηνά κόλπα. Επίσης δεν μπορείς να αποφύγεις- ακόμα κι αν δεν θέλεις- την ανάμειξή σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου για αυτό κανόνισε να παραμείνεις ψύχραιμος όταν σου τη λένε, ή όταν σε πιέζουν να χωρέσεις στα παπούτσια που σου δίνουν κι είναι τουλάχιστον δύο νούμερα μικρότερα. Ουφ…Τι διάολο θέλουν επιτέλους; Μάλλον αυτήν την περίοδο και όχι μόνο γύρω από την Πανσέληνο θα το μάθεις και μάλλον άτσαλα. Θυμήσου βεβαίως ότι, αν όλα ήταν ήρεμα και νηφάλια θα έπρεπε να ανακατεύεις το δικό σου καζάνι που είναι γεμάτο με προβλήματα, άγχη και ανησυχίες. Όποτε καλύτερα να φταίνε οι άλλοι.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Πολλές και ευχάριστες θα είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην ζωή σας. Νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά φίλοι μου. Φροντίστε μερικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα να τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Σταθείτε στους δικούς σας. Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο σας. Περάστε περισσότερο χρόνο οι δυο σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι πιο σταθερό την ζωή σας. Κάντε πράγματα που θα σας ανανεώσουν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Με την θετική επιρροή της Πανσελήνου κινείται αυτή η εβδομάδα, δημιουργώντας θετικές προϋποθέσεις και προωθώντας την εξέλιξη επαγγελματικών και οικονομικών στόχων σας. Σημαντικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως την αλήθεια ως έχει και συμβάλουν σε θετικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας με στόχο μια πιο ειλικρινή, ολοκληρωμένη και ισορροπημένη πορεία με γνώμονα την αγάπη που δρα ενδυναμωτικά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Μην αφήσετε να σας παρασύρει στην απομόνωση, το πλανητικό σκηνικό. Κάντε κοινωνικές συναναστροφές και αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τυχόν καινούργιες γνωριμίες. Είναι πολύ καλή εποχή να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις που σας έμπλεξαν σε μια περίοδο στασιμότητα τους τελευταίους μήνες. Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα πρέπει να κοντρολάρετε τον απότομο και ιδιαίτερα εκρηκτικό χαρακτήρα σας, αφού είναι πλέον καιρός να δείτε ότι τα προβλήματα λύνονται με υπομονή και κατανόηση και όχι με την πεισματάρικη και εγωιστική διάθεσή σας. Λόγω της φύσης σας που είστε υπεραισιόδοξοι, κάποια θέματα στον χώρο αυτό των σχέσεων θα πρέπει να προσεχτούν όπως μία βιαστική απόφαση. Πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε συνετά να ζυγίζετε τα γεγονότα πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε κίνηση, γιατί αργά η γρήγορα θα πληρώσετε τα λάθη σας. Εσείς που είστε μόνοι αφήστε τον χρόνο, να σας δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε κάνοντας σωστές επιλογές στη ζωή σας και αποφεύγοντας ξεκινήματα πάνω στον ενθουσιασμό σας που αργότερα θα σας πληγώσουν….

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι απαιτήσεις που θα έχετε από τους γύρω σας θα είναι πολλές. Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα . Φροντίστε να δρομολογήσετε όλες τις δουλειές σας. Μην πιεστείτε για πράγματα που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Οι ερωτευμένοι του ζωδίου καλά θα κάνετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας αυτή την εβδομάδα. Μοιραστείτε περισσότερα πράγματα μαζί του. Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες αλλά μια θα ταράξει ευχάριστα τη ζωή σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μια θετική πορεία ακολουθούν επαγγελματικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν την προβολή σας στον κοινωνικό τομέα με τη βοήθεια και την υποστήριξη σημαντικών προσώπων του περιβάλλοντός σας. Είναι σημαντικό να κρατήσετε ισορροπίες, με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, ώστε να οδηγηθείτε με ασφάλεια στην επιτυχία των στόχων σας. Στον συναισθηματικό τομέα χειριστείτε με προσοχή αποκαλύψεις και ανατροπές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Τα πλανητικά αγαπητοί μου Υδροχόοι, σας κάνουν να ασχολείστε με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σας προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάντε μια ανασκόπηση και προχωρήστε σε νέες βάσεις καθώς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνετε. Οι επόμενες μέρες θα προσφερθούν για πολλές νέες αναζητήσεις ενώ παράλληλα θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από τις προβληματικές καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σας αλλάζει ενώ οι νέες φιλίες θα είναι για σας αρκετά δημιουργικές ως αναφορά τη μελλοντική σας εξέλιξη.Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες με νέες γνωριμίες σωστά, χωρίς να αδιαφορείτε όμως και τα συναισθήματα των άλλων. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε, γιατί θα είσαστε λίγο μπερδεμένοι με τα συναισθήματα σας αλλά και τι ακριβώς επιθυμείτε για την προσωπική σας ευτυχία. Ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις αν δεν είστε σίγουροι !!!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Εάν μέσα σου είσαι πεισμένος ότι ακολουθείς το σωστό δρόμο ξέρεις επίσης και ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι αυτή την εποχή στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να περνάς μια εποχή αφιερωμένη στην προετοιμασία και τις εσωτερικές διεργασίες που σε φέρνουν αντιμέτωπο με τα βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σου που μερικά δε φαντάζεσαι ότι υπάρχουν και μερικά συνεχίζουν να σε πονάνε. Από την άλλη πλευρά εάν ανήκεις στους Ιχθύες που δεν έχουν φιλοσοφήσει τη ζωή μπορεί να σκέφτεσαι ότι η Τύχη σε βοηθάει ακόμα και αν τη στριμώχνεις σε μία γωνία με παράπονα, ανησυχίες, φόβους, τύψεις και ένα μπουκέτο λάθη του παρελθόντος. Ξέρεις κάτι; Όπως και στις σχέσεις αυτός που πιέζεται πολύ, αργά ή γρήγορα, πηγαίνει για τσιγάρα στο περίπτερο και δεν επιστρέφει, έτσι και η τύχη μετατρέπεται σε μπανανόφλουδα όταν τη θεωρείς δεδομένη. Υ.Γ. Προσοχή στη δουλειά. Προσοχή στο σώμα. Φρόντισε αγόγγυστα αυτούς που αγαπάς.

sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;