Συνέντευξη | Η Ελευθερία Ελευθερίου στο neolaia.gr!

Την Ελευθερία Ελευθερίου τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο X-Factor και κατάφερε να μπει δυναμικά στο ελληνικό τραγούδι, αμέσως μετά την αποχώρησή της.

Τη συναντήσαμε, τα είπαμε για όλους και για όλα και σας έχουμε το βίντεο να τα μάθετε και εσείς.

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για όσα είπε ορίστε μερικές αποσπασματικές δηλώσεις. Ε, όχι φυσικά και δεν είναι όλα, τα υπόλοιπα στο βίντεο! 😉

Για το X-Factor: «Το talent show σου δίνει την ευκαιρία να μπεις στο χώρο της μουσικής και να γνωρίσεις σημαντικούς ανθρώπους. Έτσι ξεκινάει η καριέρα πια. Είναι δύσκολο πια ένας άγνωστος να πάρει κάποια δουλειά και να κάνουν κάτι για αυτόν».

Για το Σάκη Ρουβά: «Ήμουν τυχερή με το Σάκη, πάνω στην ατυχία μου (της αποχώρησης) βγήκα τυχερή».

Για τη Eurovision: «Θα το σκεφτόμουν σε κάποια φάση με το κατάλληλο τραγούδι και την κατάλληλη στιγμή. Φέτος δεν ξέρω αν θα ‘θελα να το κάνω. Προτιμώ να κάνω κάτι δισκογραφικά πρώτα και μετά να ανοίξει το θέμα Eurovision».

Για την Κύπρο: «Αν δεν είσαι καλός δεν δουλεύεις. Υπάρχουν μουσικές σκηνές κυρίως, δεν έχουμε μπουζούκια. Όλοι έτσι ξεκινάνε. Έχουν μια μουσική παιδεία. Δε θα σε πάρει ο μαγαζάτορας επειδή είσαι ωραία κοπέλα».

Για το Ίντερνετ: «Πολύ καλή σχέση με το Ίντερνετ. Μπαίνω πολύ Facebook, Twitter και το Youtube που νομίζω έχω κάνει ντοκτορά. Ψάχνω με τις ώρες, ενημερώνομαι, βλέπω συναυλίες».

Neolaia: «Αγαπάμε neolaia.gr το διαβάζουμε καθημερινά και βλέπουμε τι παίζει».

Συνέντευξη στην Τερέζα Λίτσα.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του, το καφέ Boarding Pass στο Χαλάνδρι.

Περισσότερες συνεντεύξεις, μπορείτε να βρείτε στο Neolaia Συνεντεύξεις! 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;