Αγγλία | Η γιαγιά που τα έβαλε με 6 ληστές! (βίντεο!)

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο, είναι εξ ορισμού εντυπωσιακό. Βέβαια δημιουργούνται κάποια αναπάντητα ερωτήματα. Αλλά ας δούμε την ιστορία όπως έχει, και ας μην είμαστε κακόπιστοι..

Βρισκόμαστε στο Northampton, όπου σε ένα κεντρικό κοσμηματοπωλείο, μέρα μεσημέρι, συμμορία 6 ατόμων, προσπαθεί να σπάσει την βιτρίνα κοσμηματοπωλείου και να αποσπάσει το πολύτιμο περιεχόμενο.

Και ενώ αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αφού (προφανώς) η βιτρίνα δεν σπάει με τίποτα, εμφανίζεται μία ηλικιωμένη κυριούλα (μπορεί να ήταν βέβαια και ο Στάθης Ψάλτης ντυμένος γριά (αθάνατες ελληνικές βιντεοκασέτες)) και τα βάζει με τον έναν από αυτούς αρχίζοντας να τον χτυπά με την τσάντα της! Αυτοί για κάποιο λόγο, δείχνουν να πανικοβάλλονται, και δέχονται (αναπάντητα) τα χτυπήματα της ηλικιωμένης (καλά δεν τους μάτωσε κιόλας, αλλά έναν σχετικό τραμπουκισμό τους τον προκάλεσε).

Πάνω στην ταραχή του, ο ένας ληστής πάει να φύγει με τον πάπιο, ανεβαίνει δικάβαλο και χάνει την ισορροπία του. Πιθανολογώ, πως μάλλον σκεφτόταν το trollαρισμα που θα ακολουθούσε μετά από τους άλλους, αφού ήταν το ίδιο άτομο που δέχτηκε τις τσαντιές, και που δεν μπορούσε να σπάσει τη βιτρίνα..

Με εκείνα και με τα άλλα, ψήθηκαν και οι γύρω που παρακολουθούσαν τη ληστεία σαν να μην τρέχει κάστανο, να βοηθήσουν λίγο (μαζί και ένας αστυνομικός), και τελικά συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους έξι ληστές ενώ οι υπόλοιποι δύο αναζητούνται!

Η γιαγιά σαΐνι, θα βραβευτεί από τον Δήμο για το θάρρος της, ενώ την περιμένουμε και στην Αθήνα να τιμηθεί από το σύλλογο φίλων Γιώργου Αυτιά!

ΥΓ: Μην το προσπαθήσετε σπίτι σας με τους ληστές σας..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
24'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
9'
14 - 9
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;