Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις από 7 - 13 Φεβρουαρίου!

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα προάγουν σχέδια και στόχους σας, αρκεί να τηρηθεί το μέτρο και να αποφευχθούν άσκοπες εντάσεις και παρασκηνιακές κινήσεις. Στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα, πρακτικά ζητήματα σας ζητούν να δράσετε με διαφάνεια και ειλικρίνεια, αποφεύγοντας παρασκήνιο και μπερδεμένες καταστάσεις. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να μην επαναλάβετε λάθη που σας κόστισαν στο παρελθόν.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Ήρθε ο καιρός να δείξετε πόσο δυναμικοί και οργανωμένοι είστε στη δουλειά σας αρκεί να φανείτε διαλλακτικοί, ιδίως με τους ανωτέρους σας .Συζητήστε νέες επαγγελματικές προτάσεις και δείτε τι έχουν να σας προτείνουν και οι άλλοι. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή η Σελήνη στο ζώδιό σας τονίζει τη γοητεία σας, την ερωτική σας διάθεση και το πάθος σας. Μην αφήσετε ανασφάλειες και απωθημένα από το παρελθόν να εμποδίσουν την έκφραση των συναισθημάτων σας.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Γεμάτοι αποφασιστικότητα και σιγουριά θα επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας ενώ η δουλειά και οι κόποι σας θα αποφέρουν επιπλέον κέρδη. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αισθανθείτε τη συμπαράσταση του συντρόφου σας. Προβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σας. Σε μερικά πράγματα θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές . Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν στα σχέδιά σας καταστάσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν καλά θα κάνετε να μην τις αφήσετε να χαθούν. Μην κάνετε πράγματα που θα σας κουράσουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές μέσα στην εβδομάδα. Θα μπορέσετε να βρείτε απαντήσεις σε πράγματα που για αρκετό καιρό σας δυσκόλευαν . Είναι σημαντικό για εσάς να προσπαθήσετε να περιορίσετε λίγο το άγχος σας. Δείξτε δυναμισμό και θα καταφέρετε πολλά πράγματα. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσετε να κάνετε τις αποδόσεις σας στην εργασία σας καλύτερες . Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις φίλοι μου. Φροντίστε στα οικονομικά σας να περιορίσετε όσο μπορείτε τα έξοδα σας. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες θα σας απασχολήσουν. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βάλετε πιο γερές βάσεις οι δεσμευμένοι του ζωδίου στην σχέση σας. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε το σύντροφο σας. Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες. Καινούργια πρόσωπα θα σας εντυπωσιάσουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Αν μπορούσες να διακτινιστείς κάπου μακριά- και με τον Δία το πρώτο εξάμηνο στον Κριό ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό- θα μπορούσες να δεις την ζωή σου μέσα από το πρίσμα του 9ου ηλιακού σου οίκου. Δηλαδή μέσα από μια αποστασιοποιημένη και θετική στάση. Έτσι θα απαλλασσόσουν από εργασιακά άγχη και την υποχόνδρια ενασχόλησή σου με την υγεία σου, ή να αισθάνεσαι τόσο μπερδεμένος με προσωπικά ζητήματα που δεν θέλεις να συζητήσεις ούτε καν με τους κολλητούς σου. Ίσως τότε να ριχνόσουν με τα μούτρα στη φιλοσοφία, στα ταξίδια στις τέσσερεις άκρες του κόσμου αναζητώντας το νόημα της ζωής ή σπουδάζοντας αιωνίως μήπως το μυστικό της ζωής κρύβεται στη γνώση. Όμως ο Άρης με τον Ερμή στον Υδροχόο λένε ότι πριν έχεις να λύσεις προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, να τρέξεις πίσω από τον υπέροχο (αλλά τώρα τελευταία αφόρητο) Άλλο και να μιλήσεις για τα επαγγελματικά σου με ανθρώπους που καθυστερούν την απογείωσή σου ή σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Είναι από τις φορές που αισθάνεσαι τη μία στιγμή εγκαταλειμμένος και την επόμενη πιασμένος σε παγίδα.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου ευνοήστε ιδιαίτερα από την είσοδο της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο, αυτόν των ερωτικών και της δημιουργικότητας σας. Βαθιά συναισθήματα σε ένταση από το χρήμα και την χαρά ενώ αρκετοί προβληματίζεστε με τα χρήματα των άλλων. Οι του δευτέρου δεκαημέρου έχετε αυξημένα έσοδα από την εργασία σας ενώ καθώς κρίνεστε ικανοί στην εργασία σας. Οι του τρίτου δεκαημέρου βλέπετε τις ελπίδες σας να δοκιμάζονται καθώς τα όνειρα και τα ιδανικά σας για την εργασία ή την υγεία σας πιέζουν και πιέζονται από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Προς το τέλος της εβδομάδα αλλά και την άλλη εβδομάδα η δράση και η ενέργειά σας στην εργασία σας σας ικανοποιεί συναισθηματικά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η θετική όψη πέντε πλανητών από τον Υδροχόο, σας ευνοεί αυτή την εβδομάδα ώστε να χειριστείτε, με την βοήθεια της «τύχης», γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Στον συναισθηματικό τομέα, η εβδομάδα φέρνει θετικές επαφές με τον σύντροφο σας, με φίλους, αλλά και νέες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Αποκαλύψεις σκοτεινών καταστάσεων, χρειάζονται μέγιστη προσοχή.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο των σκέψεών σας για μία ακόμα φορά . Αν αντιμετωπίζετε ανθρώπους και καταστάσεις με πείσμα και ανταγωνισμό, η ένταση θα μεγαλώνει ανάμεσά σας αλλά και γύρω σας. Αρκετή δουλειά σας περιμένει τη Δευτέρα και την Τρίτη. Θα πρέπει να δείξετε τι αξίζετε για να έχετε και την ανάλογη αντιμετώπιση από τους ανωτέρους σας. Μην αφήνετε υπονοούμενα για συναδέλφους ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Τα συναισθήματα είναι έντονα. Οι αδέσμευτοι θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Με ενεργοποιημένο τον 3ο οίκο σου από Ήλιο, Ερμή, Άρη και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μερικές φορές νιώθεις σαν κλόουν που τρέχει από πάρτι σε πάρτι για να φτιάξει το κέφι των άλλων αλλά κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Και τότε θέλεις να εκραγείς. Όταν λοιπόν νιώθεις την ακατανίκητη επιθυμία να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου σαν ρεβόλβερ εναντίον αυτών που αγαπάς τα ποπ βιβλία ψυχολογίας συμβουλεύουν να κάνεις πέντε φορές το γύρω του τετραγώνου, ή να κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι το δέκα ελπίζοντας ότι η σφαίρα που ετοιμάζεται να φύγει από το στόμα σου θα μεταμορφωθεί καθ΄ οδόν σε χαριτωμένο λογοπαίγνιο. Επειδή όμως οι γύρω σου πιθανόν να μην είναι τόσο ευφυείς για να πιάσουν τα υπονοούμενα του χιούμορ σου μήπως θάπρεπε να δοκιμάσεις πιο ευθείς τρόπους επικοινωνίας; Και βεβαίως ο Δίας φουριόζος στον 5ο σου οίκο συνεχίζει να πολλαπλασιάζει τις ευγενικές, ρομαντικές, ερωτικές ιδέες για αυτό που φαντάζεσαι ότι είναι ο Έρωτας. Κι μια ερώτηση: πώς μπορείς να συνδυάσεις τις δημιουργικές σου ικανότητες με τη πραγματικότητα;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Επαγγελματικά, οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα δημιουργούν έντονη κινητικότητα, πολλές επαφές αλλά και άσκοπες διαρροές. Ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά νομικά, επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα και περιέχει παρασκήνιο, θα σας απασχολήσει έντονα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κινήσεις σε θέματα καριέρας αυτή την περίοδο, οργανώστε προσεκτικά κάθε σας κίνηση.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ο Δίας στον Κριό θα ευνοεί επί μήνες δημόσιες σχέσεις, σπουδές, επικοινωνία, συνεννόηση, γνωριμίες και ταξίδια. Παράλληλα, η Αφροδίτη ανεβάζει όσο ποτέ τις φιλίες και τον έρωτα. Και αν κοντρολάρετε τον ανταγωνισμό και την αδιαλλαξία του Άρη στον Υδροχόο, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα είναι ειρηνικότερες!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε μία δυσκολία την εβδομάδα αυτή. Από την μία θέλετε να εξελιχθείτε οικονομικά και γενικότερα στις αξίες σας και από την άλλη φίλες και συνεργάτες σας καλούν να περάσετε όμορφα και να νιώσετε βαθιά συναισθήματα. Οι του δευτέρου δεκαημέρου όπως και την προηγούμενη έτσι και στις αρχές κυρίως της εβδομάδας αυτής ασχολείστε με τα χρήματα και τις αξίες των άλλων όπου τα πράγματα μάλλον καλά φαίνεται ότι πηγαίνουν. Οι του τρίτου δεκαημέρου ελπίζετε σε κάτι καλύτερο για εσάς όμως τα όνειρά σας για ολοκλήρωση ή συλλογική εργασία ή συλλογική υγεία τα οποία θα είναι έντονα το προσεχές διάστημα, αν και θετικά σας πιέζουν αρκετά.

sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;