Προγνωστικά Στοιχήματος 22/1

Πλούσιο σε αγώνες το σημερινό πρόγραμμα, παρόλα αυτά θέλει αρκετή προσοχή μιας και οι “παγίδες” που θα προκύψουν για τους παίκτες του στοιχήματος, αναμένουμε να είναι αρκετές. Έτσι ίσως είναι η ιδανική ημέρα για να παίξετε ένα σύστημα με “εκπλήξεις”. Εμείς θα αποφύγουμε να ποντάρουμε τα χρήματά μας σε ομάδες από μεγάλες κατηγορίες και φαβορί που προπαγανδίζουν τα “παπαγαλάκια” σε όλη την Ευρώπη, κρατώντας σημεία από τις “μικρές” κατηγορίας της Μεγάλης Βρετανίας και από την Β’ Ιταλίας.

Στο λοιπόν, πάμε με τους άσσους της Πιτέρμπορο και της Έξετερ που υποδέχονται τις Χάρτλπουλ και Γουόλσολ αντίστοιχα. Οι αποδόσεις των άσσων παίζονται περίπου στο 1,90 σε αρκετούς bookmakers του διαδικτύου. Σημεία με μεγαλύτερο ρίσκο, για κάποιο σύστημα, είναι το διπλό της Σέφιλντ Γούνστεϊ στην έδρα της Λέιτον Όριεντ, με την απόδοση του διπλού να πέφτει συνεχώς και από το 2,80 να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 2,60 (Μ.Ο.). Άλλη μία καλή επιλογή είναι ο άσσος της Πορτογκρουάρο, ουραγό της Serie B, που υποδέχεται την κάκιστη στα εκτός έδρας παιχνίδια Βιτσέντσα (2-1-8). Έτσι το σημερινό παιχνίδι για τους γηπεδούχους αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τρίποντο, με τους Book να υπερεκτιμούν την αξία της Βιτσέντσα και να προσφέρουν τον άσσο σε τιμές άνω του 2,80 όντας ξεκάθαρο Value Bet. Για περισσότερες προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

Ακολουθούν οι αναλύσεις των αγώνων της Superleague (τουΣαββάτου):

211. (17:15) Κέρκυρα-Λάρισα: Το όνειρο του Κυπέλλου απομακρύνθηκε μετά την ήττα με 2-0 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Βόλου για την Κέρκυρα. Πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, όπου σήμερα δίνει ένα από τα σημαντικότερα ματς για την παραμονή. Τιμωρημένος για σήμερα ο Παρασκευαϊδης, αμφίβολοι οι Μίχος και Βενέτης. Περισσότερο το πάθος της παρά η απόδοση της έδωσε στη Λάρισα την νίκη επί του Ηρακλή στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου. Κομβικό πλέον το κάθε ματς, επιτακτική η ανάγκη για διπλό στην Κέρκυρα. Μελίσσης και Αμπουμπακάρι θα μπουν κατευθείαν στα βαθιά. Αμφίβολος ο Κανόμπιο.

212. (17:15) ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Έχοντας σε μεγάλο βαθμό την τύχη με το μέρος του ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» κατάφερε να φύγει με το 1-1 και να τεθεί φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Εμφατικό διπλό στο Βόλο με 3-0, Τιμωρημένος ο Παμπλο Γκαρσία, εξέτισε ο Φωτάκης, παραμένει εκτός ο Βιτόλο. Συμφώνησε με τον Κολομβιανό Αρίας. Καλή για άλλο ένα παιχνίδι η Ξάνθη, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη. Παραμένει ψηλά και ισόβαθμη στην 5η θέση με την Καβάλα. Δεν υπολογίζεται για σήμερα ο τερματοφύλακας Λυμπερόπουλος, εξαιρετικά αμφίβολος και ο Γκλέισον.

232. (19:30) ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου: Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ με 2-0 επί του Παναθηναϊκού και ο «δικέφαλος» είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οριστικοποιήθηκε ο εξάμηνος δανεισμός του Μίτσελ. Μετά τα δύο διπλά σε Σέρρες και Τρίπολη η ΑΕΚ επιστρέφει στην έδρα της. Εκτός Καφές, Μανωλάς, Γεωργέας και στην Εθνική Αυστραλίας ο Μπερνς. Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την νίκη με 2-0 στην Κέρκυρα. Δεν άξιζε να ηττηθεί με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, όπου έχει τρεις αγώνες να πετύχει γκολ. Τιμωρημένος ο Ντολεζάι, εξέτισε ο Αλβάρες.

Για περισσότερες προτάσεις και αναλύσεις επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα ΣτοιχηματοςLive Streaming

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;