Nike+ | SportWatch GPS για τους δρομείς!

Η NIKE και η TomTom συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Nike+ SportWatch GPS! Το νέο ρολόι για δρομείς, το οποίο παρουσιάστηκε και στη Διεθνή Έκθεση CES 2011, θα παρέχει στους αθλητές την πιο δυναμική και γεμάτη κίνητρα εμπειρία τρεξίματος στον κόσμο χάρη στις μοναδικές του λειτουργίες, το όμορφο σχέδιό του και τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσής του με το www.nikeplus.com.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του ρολογιού

  • Σύστημα GPS από την TomTom και αισθητήρας υποδήματος Nike+: Το σύστημα GPS λειτουργεί παράλληλα με τον αισθητήρα στο υπόδημα βελτιστοποιώντας την απρόσκοπτη καταγραφή των δεδομένων κατά τη διάρκεια της διαδρομής (π.χ. όταν τρέχετε σε στενούς δρόμους με πολύ ψηλά κτίρια τριγύρω).
  • Οθόνη Αφής: Ο χρήστης απλώς αγγίζει με το δάκτυλό του την οθόνη για να ενεργοποιήσει τον εσωτερικό φωτισμό και για να σημειώσει τους γύρους κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.
  • Απευθείας Σύνδεση: Οι επαφές σύνδεσης του καλωδίου USB είναι ενσωματωμένες στο λουράκι του ρολογιού επιτρέποντας στο χρήστη να συνδέει το ρολόι απευθείας σε μια θύρα USB του υπολογιστή του για να μεταφέρει τα δεδομένα και να επαναφορτίσει τη μπαταρία.
  • Οθόνη Υψηλής Αντίθεσης: Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων (LCD) με Μνήμη, η οποία εξασφαλίζει υψηλή αντίθεση για μια τέλεια εν κινήσει εμπειρία και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος.
  • Διαστάσεις του SportWatch: 37mm (Πλάτος) x 256mm (Ύψος) x 16mm (Πάχος) – Βάρος: 66 g

Το Nike+ SportWatch GPS έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα καταστήματα λιανικής πώλησης και online στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο μέσω των καναλιών της TomTom και της Nike, ξεκινώντας από την 1η Απριλίου. Η ευρύτερη διανομή του έχει προγραμματιστεί να αρχίσει την 1η Ιουλίου. Ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για την τιμή του.

Ωραίο ρολόι, δε συμφωνείτε; ότι πρέπει για έναν επαγγελματία δρομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;