Kindlelendingclub.com | Δανείσου και εσύ ένα ebook!

Kindlelendingclub.com λοιπόν. Αυτή είναι η διεύθυνση, του νέου μεγάλου trent στις Η.Π.Α. Τι ακριβώς είναι το kindlelendingclub; Είναι ένας χώρος, όπου ο καθένας μπορεί να δανείσει σε άλλους χρήστες βιβλία που έχει αγοράσει.

Πώς μπορείς να διαβάσεις ένα ebook

Να γραφτείς στο kindlelendingclub, και στη συνέχεια, μέσω του Amazon, να έχεις πρόσβαση στα ebooks που δανείζονται, για τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες Kindle και τις εφαρμογές Kindle για υπολογιστές, tablet PC και κινητά.

Ποια είναι η λογική, ποιοι περιορισμοί υπάρχουν!

Θα το εξηγήσουμε με παράδειγμα. Υπάρχουν δέκα χρήστες που αγοράζουν από 1 βιβλίο ο καθένας. Όταν ένας χρήστης αγοράζει ένα ebook, είναι προφανώς, πως το διατηρεί στην κατοχή του όσο ο ίδιος επιθυμεί. Μέσω του kindlelendingclub.com, μπορεί ο ένας χρήστης να δανείζει το ebook του στον άλλον, αυστηρώς για ένα χρονικό διάστημα, της τάξης των 15 ημερών. Όταν λήξουν οι 15 μέρες, το ebook, επιστρέφει αυτόματα στον κάτοχο-ιδιοκτήτη του, ο οποίος έχει πάλι το δικαίωμα να το ξαναδανείσει. Έτσι αυτοί οι 10 χρήστες, μπορούν να διαβάσουν 10 ebook, με την τιμή του ενός! Το πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν είναι απαραίτητο να έχεις βιβλίο για να δανειστείς! Βέβαια ποιος θα σου το δανείσει και γιατί, αφού όπως είπαμε, μία αγορά βιβλίου, ισοδυναμεί με μία κόπια του, είναι άλλο θέμα.

Η περίπλοκη διαδικασία!

Μια δυσκολία στο δανεισμό των Kindle ebooks είναι ότι πρακτικά δεν μπορεί να γίνει κατευθείαν από τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες ή τις εφαρμογές Kindle, αλλά μόνο μέσα από το site του Amazon. Έτσι, όποιος θέλει να δανείσει ένα ebook που έχει αγοράσει πρέπει, ανοίγοντας τον browser, είτε να πάει στη σελίδα του ebook που θέλει να δανείσει και να βρει το “Loan this book” είτε να πάει στη σελίδα Manage Your Kindle στους τίτλους με τα ebook που έχει και να πατήσει + δίπλα στον τίτλο που θέλει να δανείσει για να εμφανιστεί και πάλι το “Loan this book”. Στη συνέχεια πρέπει ο δανειστής του ebook να συμπληρώσει τη διεύθυνση email αυτού στο οποίο θέλει να δανείσει το ebook, που, προσοχή, πρέπει να είναι η σωστή διεύθυνση, δηλαδή αυτή με την οποία έχει λογαριασμό στο Amazon. Αυτός στον οποίο δανείζουμε το βιβλίο θα πάρει ένα email και μέσα σε 7 μέρες θα πρέπει να δεχτεί το δανεισμό. Αλλά για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσει το link που θα βρει στο email, να μπει στο site του Amazon και έτσι μπορεί να στείλει μέσω ίντερνετ στη συσκευή του το ebook.

Non – USA dudes

Για την ώρα, όσοι βρίσκονται εκτός ΗΠΑ, δεν μπορούν να δανείσουν βιβλίο, μπορούν ωστόσο να δανειστούν!

Η εγγραφή στο Kindle Lending Club είναι δωρεάν!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;