Προγνωστικά Στοιχήματος 15/1

Καλησπέρα σας. Πάμε γρήγορα γρήγορα στα σημερινά, όπου έχουμε φουλ αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται. Θα εστιάσουμε σε τρεις αγώνες. Στο μεσημεριανό ντέρμπι από τη Bundesliga μεταξύ Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν, στο απογευματινό Νάπολι-Φιορεντίνα, και στο βραδινό Σεβίλλη-Εσπανιόλ.

(16:30) Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν: Τραγικός πρώτος γύρος για τη Βόλφσμπουργκ, που ισοβαθμεί με τη Βέρντερ οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ταπεινωτικός αποκλεισμός και στο Κύπελλο από την Κότμπους. Δυνατό deal για την παραχώρηση του Τζέκο στη Μάντσεστερ Σίτυ έναντι 35 εκ. ευρώ. Ξανά εκτός Χασέμπε και Ζιανί. Με το Ρόμπεν να είναι έτοιμος να επιστρέψει και τη μεταγραφή του Γκουστάβο από τη Χόφενχαϊμ, η Μπάγερν είναι έτοιμη να ξεκινήσει την αντεπίθεση της για τον τίτλο. Το -14 πάντως μοιάζει απαγορευτικό. Δεν υπολογίζονται για σήμερα Κρόος και Όλιτς. Φαβορί η Μπάγερν αλλά δε θα την ακολουθήσουμε μιας και φέτος δεν είναι άξια εμποστύνης.

(19:00) Νάπολι-Φιορεντίνα: Εντυπωσιακή η Νάπολι, «καθάρισε» εύκολα τη Γιουβέντους με χατ-τρικ από τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Καβάνι και διατηρήθηκε στη 2η θέση. Είχε ευκαιρίες για να διευρύνει κι άλλο το σκορ. Στο -4 από την κορυφή και τη Μίλαν. Μοναδικό πρόβλημα για σήμερα ο τιμωρημένος Χάμσικ. Από την κόλαση στον παράδεισο γύρισε η Φιορεντίνα στο ματς με την Μπρέσια. Το σκορ είχε διαμορφωθεί στο ημίχρονο σε 0-2, αλλά η Φιορεντίνα πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή. Έπιασε τη 12η θέση με 23 βαθμούς. Δεν υπολογίζονται οι Τσέρτσι, Νατάλι και Φρέι. Αμφίβολοι Τζιλαρντίνο και Μπόρουτς. Προβάδισμα στη Νάπολι.

(23:00) Σεβίλλη-Εσπανιόλ: Ανάσα για τη Σεβίλλη το διπλό στο «Ανοέτα», που έφερε την ομάδα στη 10άδα με 26 βαθμούς. Μάλλον απλά πράγματα έκανε για να ανατρέψει το 2-1 του ημιχρόνου, μιας και δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της. Καλή εμφάνιση και στο Κύπελλο και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, κατάφερε να ισοφαρίσει τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και να τεθεί φαβορί για πρόκριση. Εκτός ξανά ο Πάλοπ, αμφίβολος ο Φαμπιάνο. Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών έδωσε η Εσπανιόλ με την επιβλητική εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί της Σαραγόσα. Για καιρό θα μείνει εκτός ο Οσβάλντο, τρέχουν να προλάβουν για σήμερα οι Ντ. Γκαρθία και Λόπεθ. Πάμε με την μοιρασία και την ισοπαλία.

Για τις σημερινές μας προτάσεις και τις αναλύσεις των υπόλοιπων αγώνων επισκεφθείτε το site μας.
Προγνωστικα Στοιχηματοςwww.Betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;