Κινηματογραφικές Ταινίες 2011 | Τι θα μας φέρει το νέο έτος!

Το 2011 έφτασε και μαζί του αναμένονται «εκρηκτικές» εξελίξεις στον κόσμο του θεάματος. Νέα movie projects, 3D releases και αρκετά sequels μας περιμένουν μέσα στη νέα χρονιά.

Ακούστε, λοιπόν, προσεκτικά! Αρχικά, απευθύνομαι στους λάτρεις του Harry Potter. Όσοι είδατε πρόσφατα την τελευταία ταινία και περιμένετε αυτό το πολυπόθητο grand finale του, για καλή σας τύχη επιτέλους θα το απολαύσετε στις 15 Ιουλίου! Λίγους μήνες μετά, γύρω στον Νοέμβρη, κλείνει και ο κύκλος του Twilight Saga με το Breaking Dawn .

Επίσης μέσα στο καλοκαίρι περιμένουμε το sequel της ταινίας Transformers, Dark Of The Moon. (Προς απογοήτευση πολλών η πολυαγαπημένη Megan Fox δεν μας τιμά με την παρουσία της στο συγκεκριμένο film! Sorry Guys!)

Μην ξεχνάμε επίσης και ένα άλλο sequel το οποίο είχαμε καιρό να ακούσουμε και είναι αυτό των Πειρατών της Καραϊβικής το Μάιο. Για το συγκεκριμένο δεν ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε αφού ο μόνος που δεν εγκατέλειψε το τέταρτο κατά σειρά έργο είναι ο Johnny Depp. Ξέρουμε όμως ότι ήταν και απ΄τα δυνατά χαρτιά της παραγωγής οπότε δεν το αποκλείουμε σε καμία περίπτωση! Για να τελειώσω με τα sequels σας έχω και Hangover 2! Στο συγκεκριμένο δεν θα σας απογοητεύσω καθόλου αφού όλο το team του πρώτου μέρους συνεχίζει ακάθεκτο και στο δεύτερο και το περιμένουμε επί της οθόνης τον Μάιο!

Κλείνοντας λοιπόν έχω να αναφερθώ και σε cartoon films (αφού πάντα υπάρχουν και εκείνοι που τα αγαπάνε!) όπως Happy Feet 2, Kung fu Panda 2, Cars 2 και συνολικά άλλες 25 ταινίες που θα προβληθούν σε 3D μεταξύ άλλων και το “Sanctum” σε σκηνοθεσία του James Cameron. Τώρα οι πληροφορίες μου μού λένε και για ταινία του Justin Bieber! (Ναι αυτού του μικρού που ακόμα δεν βγήκε από το αυγό του και μου θέλει έρωτες και δόξα). Το τελευταίο όποιος θέλει το κρατάει! 😛

Συντάκτρια | Ivi_Ps

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;