Μπέκαμ | Στην Τότεναμ μέσω... Harrods!

Τελικά οι μεταγραφές στην Αγγλία ρολάρουν με πολύ περίεργο τρόπο. Μετά το γεύμα που είχε ο Τζιμπρίλ με τον Τζέραρντ και πυροδότησε τις φήμες για επικείμενη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, ήρθε η σειρά του Μπέκαμ, να απασχολήσει τις Βρετανικές εφημερίδες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον εγχώριο τύπο, ο Μπέκαμ είχε βγει για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του στα Harrods. Εκεί σου λέει πέτυχε τον Τζέιμι Ρέντναπ, γιο του προπονητή της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ, και πάνω στην κουβέντα, του εξέφρασε τον θαυμασμό του, για τον τρόπο που αγωνίζεται η Τότεναμ, και πως θα ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί για αυτήν.

Ο Χάρι τα έμαθε όλα αυτά και δήλωσε “Ο Ντέιβιντ μίλησε με τον γιό μου και έτσι πρέκυψε το θέμα. Είπε στον Τζέιμι ότι θα ήθελε να παίξει για την Τότεναμ, γιατί του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Νιώθω ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ”.

Να θυμίσουμε πως ο Μπέκαμ, γενικά το κάνει αυτό, παίζει τα καλοκαίρια στην Αμερική, και τους χειμώνες δανεικός στην Ευρώπη (2 χρονιές με τη Μίλαν). Είναι πολλά τα λεφτά Ντέιβιντ…

Εμείς να σκεφτόμαστε θετικά, του ευχόμαστε βέβαια να είναι γερός, και να επαναλαμβάνουμε πολλές φορές από μέσα μας, πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;