Προγνωστικά Στοιχήματος 20/12

Πέρασε κι αυτό το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, που ήταν το τελευταίο για το 2010, μιας και τα περισσότερα πρωταθλήματα ξεκινούν από σήμερα τις χειμερινές τους διακοπές. Την Τετάρτη έρχεται η τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου του Championat, αγώνες Κυπέλλου και μετά ακολουθεί την Κυριακή η αγωνιστική στην Αγγλία που παραδοσιακά διεξάγεται την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων. Στα στοιχηματικά, όπου σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η χθεσινή μέρα, με τις παγίδες για τους παίκτες να είναι πάρα πολλές. Πάρμα και Μπολόνια έμειναν στο 0-0 και η επιλογή μας από τα Μονά Αποδεκτά δεν επαληθεύτηκε. Στο ΝΒΑ, δεν πέρασε η επιλογή μας για +7.5 Handicap για τους Toronto Raptors απέναντι στους Los Angeles Lakers, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 120-110 υπέρ των πρωταθλητών. Στα σημερινά, όπου χαλαρώνουν ξανά οι ρυθμοί, με λίγες επιλογές για τους παίκτες. Οι αγώνες που ξεχωρίζουν είναι οι τρεις από τη Football League, το Σίτυ-Έβερτον για την Premier και το Σανταντέρ-Χέρκουλες για την Primera. Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις των δύο αγώνων:

302. (22:00) Μάντσεστερ Σίτυ-Έβερτον: Με νίκη σήμερα η Σϊτυ θα πιάσει την κορυφή, καθώς οι ομάδες της πρώτης πεντάδας δεν αγωνίστηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο ελέω κακοκαιρίας. Διπλό την περασμένη αγωνιστική με 3-1 στην έδρα της Γουεστ Χαμ. Ξαφνικά πρόβλημα με Τέβεζ που θέλει να αποχωρήσει το Γενάρη. Μάλλον κανονικά θα αγωνιστεί σήμερα. Τιμωρημένος ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ. Στο 0-0 με τη Γουίγκαν έμεινε η Έβερτον, συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη και συνεχίζει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο Αρτέτα, παραμένει εκτός ο Οσμάν, αμφίβολος Στίβεν Πίεναρ.

303. (22:00) Σανταντέρ-Χερκουλές: Σημαντικό διπλό για τη Σανταντέρ στην έδρα της Μαγιόρκα, με γκολ του Όσκαρ Σεράνο, που επέστρεψε μετά από επτά μήνες απουσίας. Έτσι η ομάδα ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και έπιασε την 13η θέση με 17 βαθμούς. Νεότερος τραυματίας ο Αράνα, μακροχρόνιος ο Τζιόλης. Καταιγιστική η Χέρκουλες στον αγώνα με τη Μάλαγα, τη διέσυρε με 4-1, αν και στο ημίχρονο είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-1. Τιμωρημένοι πάντως για σήμερα οι βασικοί Ντρέντε, Βαλντές, Παθ και Παμαρό. Εξέτισε και επιστρέφει ο Φρίτσλερ.

Για περισσότερα επισκεφθείτε την σελίδα μας.

Προγνωστικα Στοιχηματοςwww.Betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;