Gmail | Επιτρέπει τη διαχείριση των mail σας από τρίτους!

Αποφασίζετε να φύγετε ταξίδι, και δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον πολιτισμό (internet); Ταυτόχρονα όμως, πρέπει αφού οι δουλειές τρέχουν; Κανένα πρόβλημα. Αντί να δώσετε τον κωδικό σας (που μπορεί να είναι και κωδικός facebook, msn, twitter, χρηματοκιβωτίου ή ημερολογίου), μπορείτε πλέον, να επιτρέψετε σε έναν τρίτο να έχει πρόσβαση στα mail σας, με ασφάλεια, αβασάνιστα και με εχεμύθεια. Πώς;

Η επιλογή μπορεί να ενεργοποιηθεί από την περιοχή Settings (ρυθμίσεις) / Accounts and import / Grant access to your account. Όπως εξηγεί η επίσημη ανακοίνωση του Gmail Blog, τα e-mail που στέλνονται με αυτό τον τρόπο εμφανίζουν ως αποστολέα τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού, με την διευκρίνιση ωστόσο ότι έχει σταλεί από άλλο χρήστη (προσθέτοντας ένα μήνυμα του τύπου “send by xxxx@gmail.com”).

Αυτή η πρόσθετη λειτουργία, υπήρχε ήδη εδώ και λίγο καιρό στο Google Apps, όμως τώρα μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα πιο εύκολα, χωρίς πρόσθετα downloads! Αν το gmail μου, μπορεί να μου ποτίζει και τα λουλούδια, θα του είμαι ευγνώμων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;