Αφιέρωμα | GoldenDeals.gr | Από τη γέννηση στην κυριαρχία!

Ήταν 25 Μαΐου του 2010, όταν το GoldenDeals.gr, ξεκίνησε την λειτουργία του, και γρήγορα έμελλε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνουν  μερικές από τις πιο cool υπηρεσίες της πόλης. Πώς; Εξοικονομώντας τουλάχιστον το 40% της αξίας τους!

Γενικές πληροφορίες – About

Το Golden Deals είναι μια υπηρεσία – διαδικτυακή επέκταση – project – new business – spinout, ίσως και όλα αυτά μαζί, της γνωστής σε όλους μας Χρυσής Ευκαιρίας.

Κάθε ημέρα καταφέρνει και διαπραγματεύεται μεγάλες εκπτώσεις με τους προμηθευτές του, υποσχόμενο έναν ελάχιστο αριθμό πελατών. Έτσι, εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράσουν την προσφορά, τότε όλοι την απολαμβάνουν, στην αντίθετη περίπτωση κανένας δεν χρεώνεται και φυσικά η προσφορά παύει να ισχύει.

Οι προσφορές, είναι από 40% έως 90% της κανονικής τιμής της υπηρεσίας, και όπως αναφέρει και το site του, “Στη Χρυσή Ευκαιρία βρίσκετε καθημερινά χιλιάδες αγγελίες, στο Golden Deals βρίσκετε την πιο Χρυσή Ευκαιρία της ημέρας!”

Ανάπτυξη – Το Golden Deals με νούμερα

Σήμερα το Golden Deals, θεωρείται κάτι περισσότερο από επιτυχημένο. Μιλώντας με νούμερα, το Dolden Deals, έχει πετύχει:

– 10,000,000€ εξοικονόμηση
– Μέσος όρος εξοικονόμησης ανά ημέρα 48,000€
– 120,000 πουλημένα κουπόνια
– 185,000 χρήστες
– 20,000 fans στο FB
– 240 προμηθευτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
– 7 μήνες οnair
– 30% του συνολικού καθημερινού όγκου των online πωλήσεων που πραγματοποιούνται μέσω της Eurobank προέρχονται από GoldenDeals (σε περιόδους peak)

Με την έννοια εξοικονόμηση, εννοούμε, τα χρήματα που έχουν γλυτώσει οι καταναλωτές για να απολαύσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες!

Όσον αφορά τους προμηθευτές, μέχρι σήμερα, το GoldenDeals.gr έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 240 προμηθευτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των προμηθευτών, συμπεριλαμβάνονται ευρέως αναγνωρίσιμα brands όπως Pizza Hut, Ζαχαροπλαστεία Αγαπητός, St George Lycabettus, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Allοu Fun Park, Δωδώνη, Burger King, 5aSec, αλλά και πολλές άλλες ποιοτικές επιχειρήσεις.

Επιστέγασμα των αριθμών, ήταν η βράβευση με χρυσό βραβείο Ερμής στην κατηγορία e-commerce websites!

Το μέλλον

Το μέλλον για το GoldenDeals, αναμένεται εξίσου (και περισσότερο) λαμπρό! Πριν από λίγες μέρες, εγκαινίασαν την λειτουργία τους, το GoldenDeals Βουλγαρίας και τo αντίστοιχο της Ρουμανίας! Και γιατί όχι; Το GoldenDeals, είναι καινοτόμο, είναι χρήσιμο και ειδικά στην εποχή που ζούμε, μα κυρίως, είναι αξιόπιστο. Μπράβο του! Το ελληνικό ίντερνετ, στα καλύτερά του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;