Προγνωστικά Στοιχήματος 8/12

Ήμερα Champions League η χθεσινή και για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι «στραβές». Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων ο άσος της Λυών, που στην καλύτερη τον βρήκε κάποιος στο 1.25 και όμως δεν επαληθεύτηκε, ενώ λίγο έλειψε να κάτσει και στο διπλό το ματς. Στα δικά μας, 1/2 επαληθευμένες επιλογές από τη στήλη με τα Μονά Αποδεκτά. Με το 1-1 στο Μάντσεστερ-Βαλένθια επαληθεύτηκε η επιλογή μας για goal-goal (να σκοράρουν και οι δύο τουλάχιστον από ένα γκολ στο ματς). Άλλη μία ντροπιαστική ήττα με 3-0 από τη Βέρντερ για την Ίντερ και η δεύτερη επιλογή μας δεν επαληθεύτηκε. Πολύ κακός για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Κοπεγχάγη με 3-1 στο «Πάρκεν». Τελικά, ο άσος του 1.50 αποτελούσε περισσότερο στοιχηματική ευκαιρία παρά χαμηλό σημείο, όπως οι περισσότεροι από εμάς θεωρήσαμε αρχικά. 1/2 επιλογές και για τη στήλη του ΝΒΑ. Οι Atlanta Hawks κέρδισαν εύκολα με 116-101 τους New Jersey Nets και υπερκέρασαν το handicap των 6 πόντων. Οι Los Angeles Lakers από την άλλη, αν και προηγήθηκαν ακόμα και με 20 πόντους, εν τέλει κέρδισαν με μόλις 7 και η επιλογή μας για -12.5 πήγε περίπατο. Στα σημερινά, όπου έχουμε το δεύτερο μισό της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Πάμε να δούμε την ανάλυση δύο εκ των σημερινών αγώνων.

129. (21:45) Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Αν αναλογιστούμε τα δεδομένα του αγώνα, αυτή που «καίγεται» για νίκη είναι η Οσέρ. Αλλά η «πληγωμένη» από την πεντάρα από την Μπάρτσα Ρεάλ δεν θα μπει αδιάφορη στο ματς. Έδειξε να συνέρχεται με το 2-0 επί της Βαλένθια, αλλά οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν πολλά για να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη των φιλάθλων τους, που προς το παρόν δείχνει να απολαμβάνει μόνο ο Ζοσέ Μουρίνιο. Στο -2 από την Μπάρτσα βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Η Οσέρ ψάχνει έστω την ισοπαλία στο «Μπερναμπέου» και ελπίζει σε ήττα του Άγιαξ στο Μιλάνο, για να «κλέψει» έστω και τελευταία στιγμή το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League. Εξαιρετικά δύσκολο πάντως το έργο της στο ιστορικό γήπεδο που έχουν λυγίσει πάρα πολλοί αντίπαλοι.

130. (21:45) Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπράγκα: Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ήττα της Άρσεναλ από την Μπράγκα, έφυγε με το διπλό από την Παρτίζαν με 3-0 και βρέθηκε στο +3 από τους Λονδρέζους. Πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για κατάληψη της πρωτιάς και της αρκεί σήμερα η ισοπαλία για να το πετύχει. Αν μάλιστα η Άρσεναλ «καθαρίσει» από νωρίς το ματς με την Παρτίζαν και η Μπράγκα δεν έχει κάτι να κυνηγήσει, το ματς θα αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. 2/2 στην έδρα της απέναντι σε Άρσεναλ και Παρτίζαν. Είναι και σήμερα το φαβορί για νίκη. Η Μπράγκα μπορεί να πέτυχε σημαντική νίκη με 2-0 επί της Άρσεναλ, αλλά μετά το 3-0 της Σαχτάρ στην Παρτίζαν, ουσιαστικά αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και ετοιμάζεται για το Europa. Αγώνας γοήτρου για την Πορτογαλική ομάδα, που θα κυνηγήσει την νίκη ακόμα και αν αυτή δεν έχει αντίκρισμα.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το site μας www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;