Η πρεμιέρα του Βασίλη Παπακωσταντίνου στο Πορτοκάλι!

Αγαπημένοι φίλοι, γνωστοί και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη μουσική σκηνή Πορτοκάλι όπου τον περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη καθώς έγινε η απονομή του χρυσού του δίσκου για την τελευταία του δουλειά “Το παιχνίδι παίζεται”.!

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μια εποχή που οι ψίθυροι έγιναν κραυγές, άφησε την έντονα ηλεκτρική διάθεση και «έστησε» μια αλλιώτικη εκρηκτική και αφυπνιστική παράσταση!

Και γω απόψε «έχω επίσημη πρεμιέρα» ξεκίνησε να τραγουδάει ο Βασίλης και το κοινό δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να καταχειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί του τραγούδια που η αγάπη του κόσμου έχει κατακτήσει διαχρονικά, τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που σώπασαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο.

Η μουσική σκηνή Πορτοκάλι γέμισε ασφυκτικά με το φανατικό κοινό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ήρθε για να τον απολαύσει και τον αποθέωνε σε κάθε του τραγούδι! Η επαφή του με τον κόσμο μοναδική! Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παρέα με μια ιδιαίτερη φωνή, αυτή της Τάνιας Κικίδη έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό σε μια βράδια που έμοιαζε με συναυλία!!!!

Την πρεμιέρα του παρακολούθησαν η σύζυγος του Ελένη Ράντου, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Μάρκος Σεφερλής, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δήμητρα Στογιάννη, η Νίκη Παλληκαράκη, η Ηρώ Λούπη, ο Μάκης Δελαπόρτας και πολλοί άλλοι.

Μια υπόσχεση για ξεχωριστές μουσικές βραδιές που αξίζει να ζήσετε!
Η συνέχεια επί σκηνής… στο Πορτοκάλι

Παρασκευή-Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23:00
Τιμές: Είσοδος 15€ – Φιάλη 140€
Πορτοκάλι
Ιερά Οδός 22, Γκάζι
Τηλ.: 210 3463308

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;