Προγνωστικά Στοιχήματος 7/12

Καλησπέρα σας. Ημέρα Champions League, τελευταία αγωνιστική και πάνω κάτω τα πράγματα έχουνε ξεκαθαρίσει. Ο Παναθηναϊκός μένει πλέον εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δεν κατάφερε να πάρει ούτε τη τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Πάμε να δούμε το τελευταίο του παιχνίδι αλλά και το παιχνίδι στο Μάντσεστερ, μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Βαλένθια.

104. (21:45) Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός: Τελευταίος αγώνας του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη για φέτος. Η Κοπεγχάγη θέλει να σφραγίσει με μία ακόμα νίκη επί του πρωταθλητή Ελλάδος την πρόκριση της στην επόμενη φάση, ενώ ελπίζει ότι και η Μπάρτσα θα κάνει το χρέος της στον άλλο αγώνα του ομίλου. Με 7 βαθμούς η ομάδα της Δανίας είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση, ειδικά τώρα που αγωνίζεται στο εντυπωσιακό «Πάρκεν». Ο Παναθηναϊκός τώρα θα κυνηγήσει το ματς στην Κοπεγχάγη, μιας και η ιστορία και δυναμική του στην Ευρώπη το επιβάλουν. Μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εκεχειρία για Λέτο-Καραγκούνη, ίσως πάρουν και οι δύο θέση στο βασικό σχήμα. Οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ξεγράψει τον Παναθηναϊκό, αλλά εμείς καλύτερα να μη βιαστούμε να το κάνουμε.

106. (21:45) Μάντσεστερ Γιουνάιντετ-Βαλένθια: Αγώνας που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Σε χαλαρούς ρυθμούς «καθάρισαν» τον όμιλο Γιουνάιντετ και Βαλένθια και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Η Γιουνάιντετ, που εκτός των άλλων πήρε διπλό και στο «Μεστάγια», δεν αγωνίστηκε το Σάββατο, μιας και ο αγώνας με τη Μπλάκπουλ αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η ομάδα έχει βρεθεί ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ και διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Θα υποδεχθεί πλήρης τη Βαλένθια για την νίκη που θα της δώσει την πρωτιά. Η Βαλένθια έρχεται από την ήττα με 2-0 στο «Μπερναμπέου», αλλά και γενικότερα ένα σερί κακών αποτελεσμάτων στην Πριμέρα τον τελευταίο μήνα. Την προηγούμενη αγωνιστική του Champions League πάντως διέσυρε με 6-1 την Μπούσασπορ. Και αυτή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις των αγώνων του Champions League αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;