ΟΠΑΠ | Πρόταση για την διατήρηση του Μονοπωλίου!

Μία απίστευτη πρόταση διαβάσαμε σήμερα, ότι πραγματοποίησε ο ΟΠΑΠ, στην Πολιτεία, για να ανατρέψει τα σχέδια της, για την άρση του μονοπωλίου!

Το επιτελείο της κυβέρνησης, υπολογίζει αρχικά, πως ανοίγοντας την αγορά του τζόγου, μπορεί να εισπράξει εφάπαξ περίπου 700 εκ. ευρώ από τις εταιρίες που θα επιδιώξουν να μπουν στην ελληνική στοιχηματική αγορά, και οι οποίες είναι πολλές.

Ακόμα, προσδοκά έσοδα της τάξης των 500 εκ. ευρώ περίπου το χρόνο για το δημόσιο ταμείο από τη φορολόγηση των εν λόγω εταιριών. Ο συνολικός τζίρος τέτοιων στοιχηματικών εταιριών, σε ΟΠΑΠ και ίντερνετ, υπολογίζεται από την κυβέρνηση ότι θα φτάσει τα 5 δις ευρώ το χρόνο.

Τι προτείνει όμως ο ΟΠΑΠ; Να καλύψει αυτός μόνος του το 700 εκ. ευρώ, και να πληρώνει μόνος του το πρόστιμο της Ε.Ε. που είναι 32.000 ευρώ ημερησίως ή 11.680.000 ευρώ το χρόνο. Στα επόμενα δέκα χρόνια δηλαδή, 116.800.000 ευρώ.

Το πιο αστείο; Το 34% του ΟΠΑΠ, είναι του κράτους… Τι δεν είναι αστείο; Πώς αν ισχύσει αυτή η πρόταση, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και ποτέ σε αυτή τη χώρα, και η συντήρηση των άδικων, απέναντι στην κοινωνική δικαιοσύνη, μονοπωλίων θα συνεχιστεί μέχρι να μας βουλιάξει!

Πληροφορίες από την εφημερίδα γάτα και το gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;