Κινηματογραφικές Κριτικές | Απαισιότατος - Despicable me

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε στον κινηματογράφο την ανοδική πορεία των animation. Έχουμε δει ταινίες με τεραστία εμπορική επιτυχία και όχι μόνο, να σπάνε ταμεία και να παρακολουθούνται από μικρούς και μεγάλους με… μανία!

Η μανία λίγο πολύ ξεκίνησε με τα Monsters ή αλλιώς με το Μπαμπούλας Α.Ε. και η μανία μικρών και μεγάλων συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τον Shrek και τις περιπέτειες του, και με το Ice Age και ακόμη είμαστε στην αρχή…

Μια νέα ταινία προστίθεται αυτόν τον καιρό ανάμεσα τους.

Despicable me ή Ο Απαισιότατος.

Για τον Gru το να είσαι το NO1 κάθαρμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σε μια γαλήνια γειτονιά με πολύχρωμους κήπους και με όμορφα μεγάλα σπίτια, βρίσκεται ένα ιδιαίτερο σπίτι, όπως άλλωστε ιδιαίτερος είναι και ο ιδιοκτήτης τους που εν αγνοία όλων των γειτόνων, κάτω από το σπίτι του έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο στρατηγείο προσπαθώντας να φέρει σε πέρας το σχέδιο του, ποιο σχέδιο;; Να κλέψει το φεγγάρι, με στρατιώτες του μια σειρά από… Minion. Όλα θα αλλάξουν όταν θα κληρονομήσει τρία χαριτωμένα παιδάκια που εκείνος αν και θέλει να καταφέρει να τα στρατολογήσει για να τον βοηθήσουν, τελικά καταφέρνει να τα συμπαθήσει και να τα λατρέψει όπως και εκείνα αυτόν, συνάμα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα να είναι κάλος ή κακός; Τελικά θα τον δούμε κάπου στην μέση…

Μια πολύ αστεία και χαριτωμένη ταινία, μάλλον ότι πρέπει για αυτόν το καιρό οπού επικρατεί το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων. Ότι πρέπει όμως και για τα αδέλφια, ξαδέλφια, ανίψια και βαφτιστήρια που σας έχουν αυτό το καιρό… τρελάνει.

Μια ταινία με πολύ αστείες σκηνές, έξυπνες ατάκες και φοβερούς χαρακτήρες. Θα πρότεινα να το δείτε μεταγλωττισμένο που είναι πολύ καλύτερο κατά την γνώμη μου, διότι τις φωνές τους χαρίζουν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, που μαζί τους θα σπάσετε πολύ πλάκα. Μην πάτε με καμιά προκατάληψη ότι είναι παιδικό κλπ, είναι 95 ευχάριστα λεπτά και σίγουρα θα περάσετε καλά και θα γελάσετε πολύ και εσείς και οι μικροί σας φίλοι!

Συντάκτης | Τάσος Αντωνόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;