Προγνωστικά Στοιχήματος 5/12

Καλησπέρα σας. Πάμε να δούμε 3 παιχνίδια που θα μαζέψουν αρκετό χρήμα πάνω τους και αξίζει να πούμε δύο λόγια.

(16:00) Φιορεντίνα-Κάλιαρι: Πέρα για πέρα δίκαιο το 1-1 που απέσπασε από τη Γιουβέντους η Φιορεντίνα και η ομάδα πιστοποίησε την αγωνιστική της ανάταση. Εύκολη πρόκριση και στο Κύπελλο με 3-0 επί της Ρετζίνα. Τιμωρημένοι οι Κομότο, Κρόλντρουπ και Φελίπε. Δεν υπολογίζονται Τζιλαρντίνο, Νατάλι, Μοντολίβο, Φρέι και Μούτου. Νίκη 3-2 για την Κάλιαρι απέναντι στη Λέτσε και πλησίασε στα μέσα της βαθμολογίας. Παραμένουν εκτός οι Πινάρντι και Πιζάνο, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο Πέρικο. Επτά συνεχόμενους άσους λέει η παράδοση. Στηρίζουμε την έδρα.

(17:15) Λάρισα-ΠΑΟΚ: Δεν μπαίνει με τις καλύτερες συνθήκες στο νέο της γήπεδο η Λάρισα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ και ο Γιάννης Παπακώστας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο. Ήττα στην Κρήτη από τον Εργοτέλη με 2-1. Τιμωρημένος ο Ταλ, τραυματίας ο Αμπουχατζίρα. Την ευκαιρία να πάει για τρία αποτελέσματα στην Κροατία έχασε ο ΠΑΟΚ με την απρόσμενη ισοπαλία 1-1 με την Κλαμπ Μπριζ. Δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 από τον Ατρόμητο. Τιμωρημένος ο Φωτάκης, ενώ εξέτισαν και επιστρέφουν Ίβιτς και Βιτόλο. Το παιχνίδι κλείνει αριστερά.

(20:00) Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη: Εύκολο πέρασμα για τη Βιγιαρεάλ από την έδρα της Σαραγόσα με 3-0. Πλέον θέλει την νίκη στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη για να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην 3η θέση. Σχεδόν εξασφάλισε την πρόκρση της με την νίκη επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Παραμένει εκτός ο Καπντεβίλα, εξέτισε ο Μπόρχα Βαλέρο, αμφίβολος δίνεται ο Οριόλ. Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τη Σεβίλλη και τα πρώτα προβλήματα για το Μανθάνο έκαναν την εμφάνιση τους. Ήττα και στο Παρίσι μεσοβδόμαδα από την Παρί με 4-2. Δεν υπολογίζονται ούτε για το σημερινό ματς οι Λουίς Φαμπιάνο και Χέσους Νάβας. Αξίζει η κόντρα του άσσου.

Για τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων αλλά και τις προτάσεις μας στις υπόλοιπες στήλες επισκεφθείτε το site μας, προγνωστικα στοιχηματος .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;