Οι φοιτητές τιμούν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Υπό κατάληψη βρίσκονται 30 τμήματα των ΑΕΙ, δύο χρόνια μετά από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου! Καταλήψεις και διαδηλώσεις οργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα, ενόψει της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη, την ερχόμενη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010.

Έως τη Δευτέρα, υπό κατάληψη θα βρίσκονται πολλές σχολές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, κλειστά παραμένουν δέκα τμήματα του Πανεπιστημίου της Αθήνας, πέντε του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου αλλά και αρκετά τμήματα ΑΕΙ της υπόλοιπης χώρας. (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης, πανεπιστήμιο Πατρών, Θεσσαλίας κ.ά.)

Επίσης από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται νέος κύκλος γενικών συνελεύσεων, ώστε να αποφασιστεί αν οι κινητοποιήσεις των φοιτητών θα συνεχιστούν ή όχι, ενόψει των αλλαγών στα ΑΕΙ.

Έκτακτη σύνοδος των πρυτάνεων ΑΕΙ έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου, ενώ ήδη αρκετά πανεπιστήμια έχουν ταχθεί με ανακοινώσεις τους, κατά των προτάσεων του ΥΠΕΠΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;