Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!

Σύμφωνα με προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο!

Πιο συγκεκριμένα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την ημέρα του Σαββάτου 4/11, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά και τη νύχτα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας αλλά και της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας. Επίσης, αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα και από το μεσημέρι πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί αργά το απόγευμα. Ακόμη οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6. Τώρα όσον αφορά την υπόλοιπη χώρα, νότιοι 5 με 7 και τοπικά το πρωί στο Αιγαίο 8 μποφόρ, που αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.

Ωστόσο βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή 5/11, με πρόσκαιρες βροχές που θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην ανατολική χώρα.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοδυτικά 7 μποφόρ, ενώ νέα σημαντική πτώση θα σημειωσεί η θερμοκρασία.

Για καθημερινές προβλέψεις για τον καιρό, μην ξεχνάτε το neolaia καιρός που θα βρείτε μέσα στο neolaia travel!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;