Ξύλο στην ΑΣΟΕΕ καταγγέλει η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ

Περιστατικά που δεν έχουν καμία σχέση με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και το Πανεπιστήμιο μας συνέβησαν σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2010.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ μετά από ανακοίνωση του τμήματος Ο.Δ.Ε, επιτέθηκαν και προπηλάκισαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΣΟΕΕ.

Τα άσχημα αυτά γεγονότα συνεχίστηκαν και στον χώρο του υπογείου, όπου τα μέλη της ΠΑΣΠ συνέχισαν να βρίζουν χυδαία και να τραμπουκίζουν, σκίζοντας ταυτόχρονα φυλλάδια και αφίσες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τα γεγονότα αυτά συνέβησαν σε ώρα αιχμής την ώρα που το Πανεπιστήμιο ήταν γεμάτο φοιτητές και έγιναν αντιληπτά από όλους.

Ευτυχώς από την επίθεση αυτή κανένα μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΣΟΕΕ δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΣΟΕΕ θεωρούμε απαράδεκτες και ανεπίτρεπτες τέτοιες επιθέσεις κατά των μελών μας, αλλά και κατά οποιοδήποτε φοιτητή. Η κυβερνητική νεολαία δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές τραμπουκισμού για να αποδυναμώσει την φωνή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Για το λόγο αυτό καταγγέλλουμε το συγκεκριμένο γεγονός, ώστε να αντιληφθεί όλη η πανεπιστημιακή κοινότητα του Ο.Π.Α. το πραγματικό πρόσωπο της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ. Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είμαστε πάντα δίπλα στους φοιτητές του ΟΠΑ, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν με βίαιες μεθόδους να επιβάλουν την άποψή τους στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Kαλούμε όλους τους φοιτητές και τις φοιτητικές παρατάξεις να απομονώσουν τέτοια άτομα και να δημιουργήσουμε μαζί ένα υγιές και ισχυρό φοιτητικό κίνημα, που θα πρωταγωνιστεί σ’ αυτές τις δύσκολες για το Πανεπιστήμιο ώρες.

(Δελτίο Τύπου ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ο.Π.Α)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;