Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/11 έως 5/12

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου έχετε μία πάρα πολύ καλή εβδομάδα καθώς έχετε ευκαιρίες να εξελιχτείτε και τα πράγματα σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο βελτιώνονται συνεχώς. Βάζετε την σκέψη σας στην καριέρα σας και βρίσκεται λύσεις και αυτό ανεβάζει την ψυχολογία σας και φτιάχνει τα οικονομικά σας. Οι του δευτέρου δεκαημέρου ασχολήστε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας με τους οποίους μπορεί να κάνετε πολλά πράγματα την εβδομάδα αυτή και αρμονία και ολοκλήρωση στις σχέσεις σας μαζί τους είναι πιθανή. Οι του τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στον τομέα της εξέλιξης και επέκτασής που πιθανόν να σχετίζονται με το παρασκήνιο ή τα ιδανικά σας. Από την άλλη εβδομάδα το κλίμα φτιάχνει και δεν θα είστε τόσο σε ένταση.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)
‘Eχετε πολλές έγνοιες αυτή την περίοδο και όχι άδικα, μιας και όλο και περισσότερες οικογενειακές υποθέσεις σας απασχολούν. Ψυχραιμία! . Έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς, με αρκετά προβλήματα να βρίσκουν πλέον τη λύση τους. Η ηρεμία επιστρέφει στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να ακουμπήσετε στο ταίρι σας για να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και άγχη που αντιμετωπίζετε ,να θυμάστε, όμως, ότι σε μια σχέση δεν πρέπει μόνο να παίρνετε, αλλά και να δίνετε πράγματα. Βελτιώστε την επικοινωνία σας.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)
Τα οικονομικά θα σας προβληματίσουν αρκετά αυτές τις μέρες και Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός δανείου για να καλύψετε κάποια χρέη σας. Προσέξτε τις συναλλαγές σας και μη λέτε όχι στα τυχερά παιχνίδια , μπορεί να έχετε κέρδη εκεί που δεν το περιμένετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτές τις μέρες, από την οποία μπορεί να προκύψει ένας μεγάλος, δυνατός έρωτας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δώσει το αγαπημένο σας πρόσωπο για να του μιλήσετε ανοιχτά για ένα θέμα που θέλετε να θίξετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Όποιος ζει ή έχει ζήσει μαζί σου για ένα ικανό διάστημα μπορεί να πει δυνατά ότι η αγάπη σου δεν είναι light. Κι αυτό είναι το θέμα. Οι ανάγκες σου είναι τόσο σύνθετες και έντονες, τόσο γεμάτες μελοδραματικές φαντασιώσεις, συνορεύουν με ελληνική τραγωδία που ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις αυτές σου τις εμμονές είναι να μην ερωτευθείς. Ναι ναι καλά…Πολλοί Καρκίνοι έχουν ήδη μπει σε Πλουτώνιες σχέσεις προσθέτοντας νέα κεφάλαια στην Ιστορία της Ερωτικής Απελπισίας όμως η Αφροδίτη στον Σκορπιό τώρα θέλει ένα ερωτισμό πιο υπαινικτικό, πιο χαλαρό, πιο σέξι. Πόσο χαλαρή όμως μπορεί να είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό που με το πρώτο φιλί αρχίζει να ονειρεύεται τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα; Ο 5ος οίκος πάντως που διελαύνει η Αφροδίτη είναι ο οίκος της χαράς της ζωής οπότε μην φοράς από το πρώτο ραντεβού μαύρο νυφικό. «Η νύχτα θέλει κορμί με μέλι» οπότε κανόνισε. Αλλιώς η νέα Σελήνη στον Τοξότη (5/12) και ο Άρη επίσης εκεί δείχνουν τον άλλο σίγουρο δρόμο: της εργασιοθεραπείας και του ιδρώτα που δεν αφήνει περιθώρια για πειρασμούς.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου συνεχίζεται όπως την προηγούμενη εβδομάδα να δίνεται έμφαση στα ερωτικά και την δημιουργικότητά σας. Ακόμη την εβδομάδα αυτή μπορείτε να περάσετε όμορφα στο σπίτι με την οικογένειά σας ή οποία μπορεί να σας βοηθήσει σε θέματα εργασία και υγείας. Οι του δευτέρου δεκαημέρου είστε πολύ επικοινωνιακοί και σκεπτικοί και ασχολήστε με αυτά που πρέπει και αυτή την εβδομάδα αρκετά καλά ενώ προς το τέλος της εβδομάδας βλέπετε τα ερωτικά να να βελτιώνονται. Οι του τρίτου δεκαημέρου ίσως έχετε ατυχήματα σε ερωτικό επίπεδο ή να δημιουργήσετε κάτι όχι και τόσο καλό (μπορεί να κάψετε το φαγητό!) και γενικότερα αυτή η ένταση σας φέρνει μικρές δυσκολίες.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και δείξτε μία στάση που αρμόζει στο χαρακτήρα σας ιδιαίτερα απέναντι στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας σύνολο. Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας. Θα χρειαστεί να δείξετε δυναμισμό για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας . Οι ικανότητες που έχετε είναι πολλές . Πιστέψτε στον εαυτό σας . Ορισμένες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν καλά θα κάνετε να τις ρυθμίσετε με προσοχή . Μην κάνετε υπερβολές .

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες την διαχείριση των οικονομικών σας. Ειδικά για όσους ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο και έχουν σκοπό να αλλάξου επάγγελμα, καλό θα ήταν να το αποφύγουν. Στον αισθηματικό τομέα, αυτές τις ημέρες πέρασαν κάποιες μικροδυσκολίες. Η ευαισθησία σας όμως, θα σας βοηθήσει να τα βρείτε με το ταίρι σας. Η υγεία σας είναι πολύ καλή αλλά αποφύγετε το αλκοόλ και περιορίστε το κάπνισμα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Εάν η οικονομική σου κατάσταση φτάσει σε κατάσταση συναγερμού μην πάθεις υστερία. Κατηγόρησε τον Άρη και την νέα Σελήνη (5/12) στο 2ο οίκο σου που σε κατακλύζουν με οικονομικές υποχρεώσεις, κόψε τις παρορμητικές αγορές και χρησιμοποίησε τη θετική τους πλευρά πουλώντας την εργασία σου ακριβά (σαν αστείο ακούγεται στις μέρες μας), ή (καλύτερα) προσθέτοντας στις επαγγελματικές σου ικανότητες καινούργια προσόντα. Βεβαιώσου επίσης ότι θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να ανακαλύψεις που πουλάνε φτηνότερα κραγιόν ή ξυριστικά, γιατί αν αφεθείς στη καταναλωτική μανία σου θα βρεθείς με άχρηστα πράγματα που θα έχεις πληρώσει πανάκριβα. Ακόμα θυμήσου ότι η λέξη «διασκέδαση» αναφέρεται στη χαρά και την απόλαυση που αισθάνεσαι όταν εκφράζεις ελεύθερα τα ταλέντα και τα συναισθήματά σου, ενώ με την λέξη «εργασία» εννοούμε οτιδήποτε κάνεις για χρήματα, ενώ δε θέλεις. Υ.Γ. Με Αφροδίτη στο ζώδιό σου και Δία στον 5ο σου οίκο εμπρός για κέφι, χορό, μπρίο, έξω καρδιά, χαρά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Στην αρχή της εβδομάδας προσέξτε ιδιαίτερα γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε έναν κίνδυνο και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διπλωμάτες και ετοιμόλογοι ώστε να καταφέρετε να τον ξεπεράσετε. Μια συνεργασία σας που ενώ είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να σας αποφέρει κέρδη και να σας αναδείξει επαγγελματικά, τώρα φαίνεται ότι βυθίζεται στην απληστία προσώπων, που ούτε στο ελάχιστο υποψιαζόσασταν. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας για να αξιολογήσετε και να κρίνετε με πιο καθαρό μυαλό τα όσα συμβαίνουν και μην αφήνετε, παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό σας άτομα που σας έχουν κάνει κακό στο παρελθόν να ξαναεισβάλλουν στη ζωή σας. Θα το μετανιώσετε. Αισθηματικά φαίνεται πως ο Άρης στο ζώδιο σας έχει αυξήσει την ερωτική σας λίμπιντο και ο σύντροφος σας είναι έτοιμος να υποταχθεί ακόμη και στις πιο παράλογες επιθυμίες σας. Ευχαριστηθείτε το.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Μια εβδομάδα πολύ καλή, ξεπερνάτε τις προσδοκίες σας. Τα δύσκολα πέρασαν και έρχονται οι απολαβές. Αν και ντροπαλοί, στον έρωτα, τίποτα δεν σας εμποδίζει να εκφράσετε την αγάπη σας σε ένα άτομο. Θέλετε το ταίρι σας να είναι έξυπνο, με κοινωνική δράση, αλλά προσοχή γιατί είσαστε ευαίσθητοι και πληγωνόσαστε εύκολα. Μικροπροβλήματα στα δόντια και ευαισθησία στις αλλεργίες. Προσοχή ακόμα και στη μελαγχολία.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Οι μέρες θα είναι ευνοϊκές για εσάς ώστε να καταφέρετε να βάλετε ένα πρόγραμμα στις δραστηριότητες σας και να κλείσετε όσες τυχόν εκκρεμότητες έχετε αμελήσει εδώ και καιρό. Αν δείτε ότι δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από δικό σας άτομο, ώστε να καταφέρετε να τα εφαρμόσετε με συνέπεια και να μην τα παρατήσετε για ακόμη μια φορά μπροστά στο πρώτο εμπόδιο. Θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αν αποδείξετε στους ιθύνοντες την αποτελεσματικότητα σας. Φροντίστε να μην αφήσετε αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες και στρωθείτε στη δουλειά, ακόμη κι αν αυτό έχει αντίκτυπο στις αισθηματικές σας σχέσεις. Αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσετε πρώτα τα οικονομικά σας και μετά να ονειρεύεστε οικογένειες με πολλά παιδιά… Όσοι σας σέβονται και σας αγαπούν θα μείνουν κοντά σας ακόμη και τώρα που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι υπερ των μόνιμων σχέσεων σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι αναποφάσιστοι επιτέλους παίρνουν τις αποφάσεις για την μελλοντική τους καριέρα. Όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξουν λίγο το περιβάλλον τους και να μην έχουν εμπιστοσύνη στους συνεργάτες τους. Είσαστε κυκλοθυμικοί και γι’ αυτό πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ζείτε στο δικό σας κόσμο και ίσως πρέπει να συμβουλευτείτε έναν φίλο για να βρείτε την ισορροπία σας. Η υγεία σας είναι πολύ καλή αλλά θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να ταξιδέψετε για να ηρεμήσετε.

sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;