Προγνωστικά Στοιχήματος 28/11

Πρόγραμμα με αρκετές ευκαιρίες αλλά και αρκετές παγίδες το σημερινό, πάμε να προσεγγίσουμε ορισμένα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Τότεναμ-Λίβερπουλ: Την πρόκριση της στην επόμενη φάση εξασφάλισε εκτός απροόπτου η Τότεναμ μετά την εύκολη νίκη με 3-0 επί της Βέρντερ. Πλέον στόχος είναι και η πρώτη θέση. Επική ανατροπή στο ματς με την Άρσεναλ, γύρισε το σκορ από 2-0 και έπιασε την 6η θέση στη βαθμολογία. Μάλλον παίζουν κανονικά Κράνιτσαρ και Φαν Ντε Φάαρτ. Επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ με το 3-0 επί της Γουεστ Χαμ. Δεν έχει εξασφαλίσει τη θέση του ο Χόγκσον και το σημερινό ματς είναι κομβικό. Εκτός δράσης οι Τζέραρντ και Κόουλ. Εξέτισε και επιστρέφει και ο Λούκας. Μοιρασμένη προϊστορία. Πάμε με τη φανέλα και το Χ2 της Λίβερπουλ.

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός: Έντονα παράπονα από τη διαιτησία έχει η Κέρκυρα από τον αγώνα με τον Άρη, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ στο 91’ του αγώνα. Στη συνέχεια δέχθηκε γκολ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 2-0. Εξέτισε και επιστρέφει ο Λαμπρόπουλος. Την ευκαιρία να πιάσει στην πρώτη θέση θα έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευόμενος τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι. Δεν υπήρχε στο γήπεδο την Τετάρτη με την Μπάρτσα και δικαίως ηττήθηκε με 3-0 από τους Καταλανούς, που είχαν σβηστές τις μηχανές. Πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα και η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό ματς. Εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στον Ηρακλή, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 4-2. Έξω ξανά Νίνης, Λέτο και Γκοβού.

Λυών-Παρί Σεν Ζερμέν: Είναι το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής. Συνεχώς ανεβαίνει η Λυών και μετά την νίκη με 3-1 στην έδρα της Λανς βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Με κατεβασμένα χέρια πάντως ηττήθηκε στο «Γκέζελκιρχεν» με 3-0 από τη Σάλκε, αλλά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της και θα τη σφραγίσει στον τελευταίο αγώνα με τη Χάποελ. Εξέτισε ο Μπάστος, αμφίβολος δίνεται ο Γκουρκύφ. Δεν ήταν καλύτερη από την Καέν, αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1, που τη διατήρησε ψηλά στη βαθμολογία και στο -1 από την κορυφή. Δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα τελευταία τέσσερα εκτός. Τιμωρημένοι οι Σακό και Σαντόμ, αμφίβολος ξανά Σεαρά. Υπέρ της Λυών η παράδοση. Πάμε με την ισοπαλία.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις όλων των αγώνων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις, επισκεφθείτε το site μας, προγνωστικα στοιχηματος .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;