Προγνωστικά Στοιχήματος 27/11

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Είναι το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Πολύ καλοί φίλοι οι Μανόλο Χιμένεθ και Ερνέστο Βαλβέρδε θα περιορίσουν τις όποιες διαφορές τους στα 90 λεπτά του αγώνα. Άστραψε και βρόντηξε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα στην Καβάλα και έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους. Προανήγγειλε αποχωρήσεις παικτών που θα συνεχίσουν στην ίδια τακτική. Ο Νάτσο Σκόκο ανανέωσε μέχρι το 2013 με την ομάδα και η επιθυμία των οπαδών της ΑΕΚ έγινε πραγματικότητα. Η διοίκηση ελπίζει στη στήριξη των οπαδών στο αυριανό ματς που σαφώς και είναι σημαντικό για το γόητρο της ομάδας. Μπλάνκο και Σάχα τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Χιμένεθ και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν στο ματς. Απόντες οι Καφές, Πατσατζόγλου και Τζεμπούρ. Εξέτισαν και επιστρέφουν Μανωλάς και Δέλλας, ενώ και ο Ντιοπ είναι ξανά έτοιμος. Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός μετά το 2-0 μεσοβδόμαδα στο «Παγκρήτιο» και πάει με αέρα νικητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας αγωνιστικά σαφώς το πλεονέκτημα. 3-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Ολυμπιακό να αποδίδει καλά και να πιστοποιεί την ανωτερότητα του. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα και κατά πάσα πιθανότητα ο Βαλβέρδε θα καταφύγει σε λύσεις ανάγκης. Ίσως ο Ποτουρίδης πάρει θέση βασικού, ενώ ο Φουστέρ δοκιμάστηκε στη θέση του δεξιου μπακ. Εκτός του σημερινού ματς οι Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης και Μέλμπεργκ. Καλή ευκαιρία, στοιχηματικά, φαίνεται το goal/goal.

Ας ρίξουμε και μια ματιά στο παιχνίδι μεταξύ Σαμπντόρια και Μίλαν που διεξάγεται στις 19:00 το απόγευμα. Τέλος λοιπόν, στο αρνητικό σερί έδωσε η Σαμπντόρια και πήρε την νίκη με 3-2 στην έδρα της Λέτσε, έστω και αν έκανε τα εύκολα δύσκολα. Προηγήθηκε με 2-0, η Λέτσε έπαιζε από το 39’ με 10, αλλά στο 83’ ήρθε η ισοφάριση. Την νίκη έδωσε ο Παντσίνι στο 88’ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Αμφίβολοι οι Σεμιόλοι και Τζάουρι. Σε τρελούς ρυθμούς η Μίλαν, που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Οσέρ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση. Βρίσκεται στην κορυφή του Καμπιονάτο και θέλει να φύγει αλώβητη από την έδρα της Σαμπντόρια. Νέο πρόβλημα ο Πίρλο, μακροχρόνιοι οι υπόλοιποι.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις όλων των αγώνων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις, επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;