Προγνωστικά Στοιχήματος 23/11

Ημέρα Champions League σήμερα και πάμε να δούμε δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια…

(21:45) Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης: Είναι το ματς που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από το MEGA. Το τελευταίο του χαρτί παίζει σήμερα ο Άγιαξ, αν θέλει να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της 2ης θέσης. Βρίσκεται στο -1 από τη Μίλαν. Αν και ισοφάρισε στο 78’ την Οσέρ στο προηγούμενο, δεν κράτησε το βαθμό και ίσως αποδειχθεί αυτή η ήττα μοιραία. Έχει την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα σήμερα περιμένοντας να έχει το μυαλό της η Ρεάλ στην Μπάρτσα και ένα δώρο από την Οσέρ. Η Ρεάλ, με την ισοπαλία στο Μιλάνο εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο και έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίσει πιο «χαλαρά» το σημερινό ματς. Οι παίκτες περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι με την Μπάρτσα τη Δευτέρα, που όπως και να ‘χει επισκιάζει οτιδήποτε άλλο. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά όμως ότι ο Μουρίνιο, που θέλει παντού και πάντα να κερδίζει, θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα το σημερινό ματς;

(21:45) Ρόμα-Μπάγερν: Σημαντικό διπλό για τη Ρόμα στη Βασιλεία με 3-2 και η ομάδα βρέθηκε ξανά σε τροχιά πρόκρισης. Στην ισοβαθμία υστερεί της Βασιλείας, ενώ και την τελευταία αγωνιστική έχει να ταξιδέψει στο Κλουζ. Μόνο νίκη θέλει στο σημερινό ματς και ελπίζει σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς για να ισχυροποιηθεί ακόμα παραπάνω. Η Μπάγερν πάει με πολλές απουσίες στη Ρώμη, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου. Πάντως χαρακτηριστικό των Γερμανικών ομάδων είναι ότι δεν αφήνουν κανένα ματς και παλεύουν πάντα για την νίκη. Νέα προβλήματα οι Σβαϊνστάιγκερ και Ντεμικέλις, που προστέθηκαν στη μεγάλη λίστα με τους μακροχρόνια απόντες.

Για τις αναλύσεις των υπόλοιπων παιχνιδιών του CHL αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;