Προγνωστικά Στοιχήματος 20/11

Γεμάτο κουπόνι, αρκετά παιχνίδια, άρα και πολλές ευκαιρείες για να βρούμε το δρόμο προς το ταμείο. Θα αναλύσουμε δύο μεγάλα ματς που διεξάγονται σήμερα, το Λεβερκούζεν-Μπάγερν και το Παναθηναϊκός-Ηρακλής. Πάμε να τα δούμε.

Λεβερκούζεν-Μπάγερν: Το ντέρμπι των Μπάγερν. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Λεβερκούζεν και δεύτερη εκτός έδρας και η ομάδα έχει πιάσει αισίως τη δεύτερη θέση. Στο Σαν Πάουλι πέρασε πιο εύκολα από τι δείχνει το τελικό 1-0, αν και το γκολ άργησε να έρθει. Αμφίβολος δίνεται για το ματς ο Ντερτιγιόνγκ. Εύκολη επικράτηση με 3-0 επί της Νυρεμβέργης για την Μπάγερν, Επέστρεψε μετά από καιρό ο Ριμπερί και ήταν αρκετά καλός, δείχνοντας πόσο επηρεάζει το παιχνίδι της Μπάγερν. Αμφίβολος ξανά ο Φαν Μπόμελ, πάγια εκτός οι Όλιτς. Ρομπέν και Κλόζε.

Παναθηναϊκός-Ηρακλής: Ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού προβάλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ίσως η συμφωνία οριστικοποιηθεί μέσα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακο. Μετά τη «γκέλα» εντός έδρας με τη Λάρισα ο Νίκος Νίοπλιας έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Ξένο σώμα ο Γκοβού μετά το νέο παραστράτημα. Με ένα τυχερό γκολ του Σολτάνι ο Ηρακλής κέρδισε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 1-0 τον Άρη. Αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια και έχει συνολικό παθητικό έξι γκολ. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα.

Για περισσότερες αναλύσεις και για τις σημερινές μας προτάσεις, επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;