Προγνωστικά Στοιχήματος 14/11

Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η χθεσινή μέρα και οι παγίδες που παρουσιάστηκαν για τους παίκτες ήταν πάρα πολλές. Τότεναμ και Πάντοβα έφτασαν εύκολα στις νίκες απέναντι σε Μπλάκμπερν και Φροζινόνε και επαλήθευσαν τις επιλογές μας από τη στήλη με τα Μονά Αποδεκτά. Το γκολ του Βιερίνια στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ, μας στέρησε τη δυνατότητα να πιάσουμε τριάδα από το Σύστημα.

Δύσκολο το σημερινό κουπόνι. Πάμε να δούμε δύο αγώνες που αξίζουν την προσοχή μας και θα μαζέψουνε χρήμα πάνω τους.

Ίντερ-Μίλαν: Είναι το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, που μετά από αρκετό καιρό είναι και ντέρμπι κορυφής. Η Ίντερ έχασε μέσα από τα χέρια της την νίκη στο Λέτσε και πάει στο ντέρμπι όντας στο -3 από τη συμπολίτισσα. Προηγήθηκε στο 76’ με το Μιλίτο, αλλά μέσα σε τρία λεπτά το ματς είχε έρθει στα ίσια. Αρκετά τα προβλήματα στην ομάδα με τους Μαϊκόν, Σάμουελ, Μουντάρι, Μαρίγκα και Μότα να είναι σίγουρα εκτός. Ερωτηματικό αν θα είναι έτοιμοι οι Σνέιντερ, Καμπιάσο και Ζούλιο Σέζαρ, με τους δύο πρώτους να έχουν παραπάνω πιθανότητες. Κορυφή έπιασε η Μίλαν μετά την νίκη με 3-1 επί της Παλέρμο και το στραβοπάτημα της Λάτσιο. Έχει το ψυχολογικό αβαντάζ του +3 στο ντέρμπι και θα το αντιμετωπίσει πιο ορθολογικά. Έξι μήνες εκτός δράσης ο Ιντζάγκι μετά το σοβαρό τραυματισμό και ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Τραυματίστηκε και θα λείψει καιρό και ο Πάτο. Αμφίβολος και ο Πίρλο για σήμερα. Πιστεύουμε ότι η Ίντερ μπορεί να πάρει το παιχνίδι, ή τουλάχιστον να μη χάσει, για αυτό και αγοράζουμε τον άσσο με Draw no bet.

Έβερτον-Άρσεναλ: Καλύτερη η Έβερτον στο ματς με την Μπόλτον, ο αγώνας «στράβωσε» όμως και χρειάστηκε το γκολ στο 94’ για να σωθεί ο βαθμός της ισοπαλίας. Στο -2 από την 5η θέση και την Νιούκαστλ θέλει το θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Τιμωρημένος ο Φελαϊνί, εκτός παραμένει Ο Οσμάν. Μετά την ισοπαλία χθες της Γιουνάιντετ η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει και να βρεθεί δεύτερη. Σημαντικό διπλό την Τετάρτη στην έδρα της Γουλβς με 2-0. Τιμωρημένος ο Κοσιελνί, παραμένουν εκτός οι Ντιαμπί, Βερμάλεν και Γκιμπς.

Για περισσότερες αναλύσεις και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;