Προγνωστικά Στοιχήματος 13/11

Καλησπέρα σας. Το σερί μας συνεχίζεται με 16/17 πετυχημένες προτάσεις για τη στήλη Μονά Αποδεκτά. Ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο με αρχή από σήμερα. Πάμε να προσεγγίσουμε ορισμένα ενδιαφέροντα παιχνίδια από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης με αρχή από το δικό μας ντέρμπι των Δικεφάλων, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα. Στα δύο ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Μάκης Χάβος θέλει να εδραιώσει τη θέση του και να αποδείξει ότι αξίζει να είναι πρώτος προπονητής στην ομάδα. Ακολουθεί τη δοκιμασμένη συνταγή Σάντος και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά για τον ΠΑΟΚ. Εύκολο διπλό στην Καβάλα με 1-0 με το γκολ στην αρχή του Πάμπλο Γκαρσία. Στο -2 από την ΑΕΚ μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλει και σήμερα την νίκη για να πιάσει την 3η θέση. Κατάμεστη αναμένεται για άλλη μια φορά η Τούμπα. Πρόβλημα στην άμυνα με τους Κοντρέρας και Σνάουτσερ να απουσιάζουν. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο 3-1 επί του Εργοτέλη και για άλλη μια φορά πλήρωσε τις πολλές απουσίες. Στα θετικά οι επιστροφές των Λυμπερόπουλο, Γιάχιτς, Μανωλά και Μπερνς. Ντιοπ και Σκόκο παραμένουν εκτός, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο Λεονάρντο. Συνήθως παίρνει αποτελέσματα στην Τούμπα, ενώ και ο Ίσμαελ Μπλάνκο έχει χτίσει μια μίνι παράδοση. «Παράδεισος» του under τα τελευταία ματς ανεξαρτήτου έδρας. Πάμε με την ισοπαλία θεωρώντας ότι είναι το επικρατέστερο σημείο.

Γιουβέντους-Ρόμα: Ντερμπάκι στο Τορίνο με τις πιο αλλοπρόσαλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν δικαιούταν να πάρει την νίκη στην Μπρέσια η Γιούβε αν και προηγήθηκε στο 71’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα σε 1-1 και επανήλθε η φυσιλογική τάξη των πραγμάτων. Πολλά τα προβλήματα με τους Ντε Τσέλιε, Μότα, Γκριγκέρα, Τραορέ, Κράσιτς και Λεγκροτάλιε να παραμένουν εκτός. Μακροχρόνια απόντες οι υπόλοιποι. 3η σερί νίκη για τη Ρόμα, με 3-2 επί της Φιορεντίνα αυτή τη φορά, με τους «Ρωμαίους» να ενθουσιάζουν με την απόδοση τους. Οι Ζουάν, Πιζάρο, Οκάκα και Ταντέι παραμένουν εκτός και δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το πότε επιστρέφουν. Πέρυσι είχε φύγει με το διπλό από την έδρα της Γιούβε, που ήταν μόλις το όγδοο σε σύνολο 74 αγώνων. Συντριπτικά υπέρ της Γιούβε η παράδοση με 48 νίκες και 125-55 γκολ.

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιντετ: Επιτέλους νίκη για την Άστον Βίλα μετά από περίπου δύο μήνες στο πρωτάθλημα με 3-2 επί της Μπλάκπουλ. Το νικητήριο γκολ ήρθε στο 89’, με τη Βίλα να αγχώνεται αρκετά. Αμφίβολοι για το σημερινό ματς οι Κουεγιάρ και Μπεγέ. Εκτός πλάνων οι Πετρόφ, Χέσκι, Κάριου και Ρίο Κόκερ. Το απόλυτο μηδέν για τη Γιουνάιντετ απέναντι στη συμπολίτισσα, με την Τσέλσι να παίρνει αέρα τεσσάρων βαθμών. Τιμωρημένος ο Σκόουλς για σήμερα, αμφίβολοι οι Ράφαελ και Εβρά. Ρούνι, Όουεν και Βαλένσια συνεχίζουν εκτός.

Για περισσότερες αναλύσεις και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;