Kinect | Η Microsoft θα σας κάνει να... χτυπιέστε!

Γιόγκα, Zumba και χορός. Ένας σκαντζόχοιρος, ένας μάγος, και ένα μικρό λιονταράκι. Καταρράκτες, ελεύθερο σκι για τους ατρόμητους, αγωνιστικές πίστες. Η Microsoft μας παρουσίασε σήμερα 19 τρόπους για να μπούμε στη δράση με την ολοκληρωμένη σειρά παιχνιδιών που κυκλοφορεί με το Kinect για Xbox 360. Πλήρως ελεύθεροι από χειριστήρια, το Kinect παρασύρει σε παιχνίδια χορού, γυμναστικής, αγώνων ταχύτητας, σπορ, δράσης, περιπέτειας και party, προσφέροντας κάτι για τον καθένα στη λίστα των εορταστικών δώρων.

Νύχτες παιχνιδιού για όλη την οικογένεια… Με μία πινελιά από Kinect
Γίνετε φίλοι με ένα παιχνιδιάρικο τιγράκι, μαζέψτε θησαυρούς από όλο τον κόσμο ή κάντε ξόρκια στον μαγεμένο κόσμο. Είτε θέλετε να υιοθετήσετε ένα νέο κατοικίδιο στο «Kinectimals» (Frontier Developments Ltd./Microsoft Game Studios) είτε επιβιβάζεστε για μία άγρια διαδρομή ράφτινγκ στην οποία θα γίνετε μούσκεμα στο «Kinect Adventures» (Good Science Studio/Microsoft Game Studios), το Kinect για Xbox 360 είναι το μόνο δώρο που θα απολαύσει όλη η οικογένεια φέτος τα Χριστούγεννα.

Σηκωθείτε από τον καναπέ και αρχίστε να γυμνάζεστε
Το Kinect σας επιφυλάσσει ολοκαίνουριους τρόπους για να λικνιστείτε, να ιδρώσετε και να ανεβάσετε τους ρυθμούς της προπόνησής σας με μία ευρεία γκάμα παιχνιδιών χορού και γυμναστικής. Από πολεμικές τέχνες, σε γιόγκα, σε ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει το «Your Shape: Fitness Evolved» (Ubisoft) και στους δυναμικούς ρυθμούς του «Zumba Fitness®» (Majesco), είναι σίγουρο ότι δεν έχετε γυμναστεί ποτέ ξανά κατά αυτό τον τρόπο μέσα στο σαλόνι σας.

Μπείτε στο γήπεδο με την πρώτη γενιά αθλητικών παιχνιδιών που μεταμορφώνουν ολόκληρο το σώμα σας σε χειριστήριο. Θέλετε να παίξετε ποδόσφαιρο; Με το Kinect χρησιμοποιείτε τα πόδια σας – όχι τον αντίχειρα σας! Εξασκηθείτε μόνοι σας ή αντιμετωπίστε τους φίλους σας στο σπίτι σας ή από μακριά μέσω του Xbox LIVE. Μπιτς βόλεϊ, μποξ, σκι και πολλά άλλα – το Kinect επιφυλάσσει κάτι για αθλητές όλων των κατηγοριών.

Συγκίνηση, ανατροπές και δράση σε όλο της το μεγαλείο
Πάρτε γερές δόσεις αδρεναλίνης, με νέους τρόπους για να αφήσετε ανεξίτηλα τα ίχνη σας στην άσφαλτο, και μάλιστα χωρίς χειριστήριο. Το Kinect καταρρίπτει κάθε εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τα παιχνίδια σας, προσφέροντας πρωτόγνωρες στιγμές δράσης και συγκίνησης.

Η συσκευασία «όλα-σε-ένα» Xbox 360 4GB με Kinect, περιλαμβάνει τη νέα κονσόλα Xbox 360 4GB, τον αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι «Kinect Adventures», στην Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή των 309 ευρώ. Αν πάλι έχετε ήδη μία κονσόλα Xbox 360 στο σπίτι, η συσκευασία Kinect για Xbox 360 στην Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή των 159 ευρώ περιλαμβάνει τον αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι «Kinect Adventures» και λειτουργεί με τις 42 εκ. κονσόλες Xbox 360 που χρησιμοποιούνται ήδη σε σπίτια σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;