Τρέξτε! Δεκαήμερο Games στο Πλαίσιο!

Η περίοδος 8-17/11 στο Πλαίσιο είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια και σας προτείνει όλες τις νέες κυκλοφορίες και τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κονσόλες, περιφερειακά και τίτλους παιχνιδιών.

Έτσι λοιπόν όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr θα βρουν όλους τους νέους τίτλους games, περιφερειακών και παιχνιδομηχανών, ενώ έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τους πιο «hot» τίτλους και να τους λάβουν πρώτοι από την 1η κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους.

Επίσης οι πελάτες, εκτός από τις εύκολες και ευχάριστες αγορές τους, μπορούν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία στα καταστήματα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, παίζοντας στις παιχνιδομηχανές.

Εάν χρειαστείτε κάποια βοήθεια οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Πλαισίου παρέχουν πλήρη και σωστή ενημέρωση στο κοινό και είναι έτοιμοι να δώσουν τις καλύτερες gaming προτάσεις.

Τέλος η επικοινωνία που έχει ήδη ξεκινήσει βασίζεται σε πρόσωπα ανθρώπων που μιλάνε για την εμπειρία Πλαίσιο. Με κεντρικό μήνυμα «Το ζω στο Πλαίσιο», τα μηνύματα των προσώπων αφορούν σε γενικές εμπειρίες για το Πλαίσιο, την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση, αλλά και συγκεκριμένα για τα games.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;