Προγνωστικά Στοιχήματος 9/11

Συνεχίστηκαν οι ‘’κερδοφόρες’’ μέρες στο site μας, με τις βασικές μας επιλογές να έρχονται από το πρωτάθλημα της Superleague. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Καβάλας, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Πάμπλο Γκαρσία στην αρχή του αγώνα και επαλήθευσε την επιλογή μας για διπλό με draw no bet, στην καλή απόδοση του 1.65. Η ομάδα ‘’παλαιμάχων’’ του πρώτου ημιχρόνου στο Περιστέρι, σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και έφυγε με το διπλό. Σκόρερ ο Χριστοδουλόπουλος, που εκτός από τους τρεις βαθμούς που έδωσε στον Παναθηναϊκό, επαλήθευσε και τη δεύτερη επιλογή μας από τα Μονά Αποδεκτά στην καλή απόδοση του 1.575.

Στα σημερινά τώρα, έχουμε Αγγλιδούλες, Serie B αλλά και κύπελλα από όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε δύο παιχνίδια από την Premier League.

Στόουκ-Μπέρμιγχαμ: Δεν μπόρεσε η Στόουκ για ακόμα μία αγωνιστική να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη Σάντερλαντ, και ηττήθηκε με 2-0. Πλέον συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και η ψυχολογία της ομάδα είναι στο ναδίρ. Ευκαιρία σήμερα στην έδρα της, όπου συνήθως σκοράρει, να πάρει το τρίποντο το οποίο βάση προγράμματος θεωρείται δεδομένο. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ το Σαββάτο κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, από 0-2 σε 2-2, παίρνοντας έτσι σημαντικό βαθμό για τη συνέχεια. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει μόλις μία νίκη. Εκτός έδρας δεν δείχνει ικανή για πολλά πράγματα. Στοχεύει στο βαθμό αλλά το έργο της θα είναι δύσκολο κόντρα στη διψασμένη για νίκη Στόουκ.

Τότεναμ-Σάντελαντ: Ισόβαθμες είναι οι δύο ομάδες με τη Τότεναμ να έρχεται από ήττα με 4-2 στην έδρα της Μπόλτον ενώ η Σάντερλαντ από τρίποντο κόντρα στη Στόουκ. Η Τότεναμ μέχρι στιγμής φέτος έχει δείξει ότι ανοίγεται σαν ομάδα και μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή αλλά δέχεται και γκολ σχετικά εύκολα. Σίγουρα είναι το φαβορί σήμερα κόντρα στη Σάντερλαντ, το θέμα είναι να το επιβεβαιώσει με αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Η φιλοξενούμενη μπορεί να μην είναι κάτι σπουδάιο σαν ομάδα αλλά έχει καταφέρει στα τελευταία εννέα παιχνίδια της να έχει υποστεί μόλις μία ήττα, βρισκόμενη πλέον στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ευχάριστη έκπληξη του προηγούμενου ματς ο Ασαμόα Γκιαν που σκόραρε δύο φορές.

Για περισσότερες αναλύσεις και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;