OTE | Δωρεάν συνδέσεις Conn-x σε αριστούχους φοιτητές!

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΟΤΕ προσφέρει και φέτος δωρεάν ευρυζωνικές συνδέσεις Conn-x σε αριστούχους προπτυχιακούς αλλά και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Όπως έγινε και τις προηγούμενες χρονιές έτσι έγινε και φέτος, οι πέντε πρωτοεισαχθέντες φοιτητές σε κάθε τμήμα για το τρέχον έτος, καθώς και οι πέντε πρώτοι φοιτητές κάθε τμήματος κάθε έτους ή εξαμήνου φοίτησης, που αρίστευσαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, επιβραβεύονται από τον ΟΤΕ, λαμβάνοντας δωρεάν το «Conn-x Για Φοιτητές».

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΤΕ, προσφέρει ταχύτητες στα 2Mbps καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση μέχρι τις 30/09/2011.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά του ΟΤΕ είναι διαθέσιμες στο online κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr καθώς και στο 13888, με ένα τηλεφώνημα χωρίς χρέωση. Για κατάθεση αιτημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα OTESHOP.

Ο ΟΤΕ ξεκίνησε τη διάθεση δωρεάν ευρυζωνικών συνδέσεων Conn-x σε αριστούχους φοιτητές το 2005. Από τότε, τα τελευταία 6 χρόνια πάνω από 2.400 αριστούχοι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα έχουν συνδεθεί δωρεάν με Conn-x.

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά! 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;