Νέο Macbook Air | Προβλήματα με την οθόνη; [video]

Όντως neolaia μου, καλά καλά δεν πρόλαβε να βγει στην αγορά το ολοκαίνουργιο Macbook Air και αρχίσανε τα παράπονα από τους πρώτους αγανακτισμένους, (ναι καλά διαβάσατε) χρήστες που δεν άργησαν να δημοσιεύσουν τα προβλήματα του νέου Macbook. Έτσι λοιπόν τα προβλήματα αυτά είναι κυρίως στην οθόνη του νέου Air και περιλαμβάνουν flickering και fading.

Επίσημα σχόλια από την μαμά Apple δεν έχουμε ωστόσο έχει διερρεύσει στο διαδίκτυο μια εικόνα – έγγραφο που αναφέρει ότι η μηλοεταιρεία γνωρίζει εξ’αρχής το πρόβλημα και ψάχνει τρόπους ώστε να το λύσει.

Πιο συγκεκριμένα η Apple φέρετε ότι έχει αποστείλει στους υπαλλήλους της ένα έγγραφο, όπου τους δίνει συμβουλές για το πως θα πρέπει να χειριστούν αυτό το ζήτημα – πρόβλημα. Πολύ πιθανόν είναι το ενδεχόμενο να δημοσιευτεί ένα software fix που θα αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, αλλά μέχρις ότου να ανακοινωθεί, οι χρήστες θα συνεχίζουν να έχουν το πρόβλημα.

Ωστόσο όμως θα μπορούν να το βάζουν σε κατάσταση sleep και να το επαναφέρουν ύστερα από λίγο σε λειτουργία, για να απαλλαγούν προσωρινά από το flickering.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε χρήστης με το πρόβλημα αυτό και το παρουσίασε στο youtube

[youtube 5WxEsstiEMc]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;