Προγνωστικά Στοιχήματος 8/11

Πέρασε και αυτό το Σαββατοκύριακο και για άλλη μία μέρα χθες καταγράψαμε επιτυχίες σε όλες τις στήλες. Στο μεγάλο ντέρμπι του νησιού η Λίβερπουλ ήταν σαφώς καλύτερη και δικαίως νίκησε την Τσέλσι και επαλήθευσε απόλυτα την επιλογή μας για 1Χ στο ματς, που μας προσφέρονταν στην πολύ καλή απόδοση του 1.80. Οι εταιρείες υποτίμησαν τη δύναμη της φανέλας της Λίβερπουλ και το πλήρωσαν. Εύκολα πέρασε και η επιλογή μας για άσο της Φλουμινένσε στο ματς με τη Βάσκο Ντα Γκάμα, με την «Φλου» να παίρνει το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο και να το κρατάει μέχρι το τέλος.

Σήμερα έχουμε αγώνες για τη δική μας Super League. Πάμε να δούμε τα δύο πρώτα, χρονικά, παιχνίδια.

Άρης-Λάρισα: Λύγισε ο Άρης στο Λεβερκούζεν και δέχθηκε ένα «φτηνό» γκολ στις καθυστερήσεις και οι ελπίδες του για πρόκριση εκμηδενίστηκαν. Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε στο ματς με τον Ατρόμητο και επικράτησε με 2-0. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, θέλει να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Εξέτισε ο Μίτσελ, εκτός ο τραυματίας Τσέζαρεκ. Επιτέλους νίκη και για τη Λάρισα που επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης. Έπαιζε τη θέση του στο συγκεκριμένο ματς και πλέον νιώθει πιο άνετος. Εκτός συνεχίζουν οι Μπλάζεκ και Αμπουχατζίρα. Αμφίβολοι Βενετίδης και Βελάσκο.

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Πρώτη ήττα μετά από έξι αγωνιστικές για την Καβάλα στις Σέρρες με 1-0 από τον Πανσερραϊκό. Πάντως συνεχίζει ψηλά στο πρωτάθλημα και στην 5η θέση με 12 βαθμούς. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με μοναδικό αμφίβολο να δίνεται ο Οικονόμου. Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη το βράδυ επί της Βιγιαρεάλ, που τον έχρισε το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση. Διπλό και στην Κρήτη επί του Εργοτέλη με 2-1 στις καθυστερήσεις με γκολ του Κοντρέρας. Επιστρέφουν μετά τις τιμωρίες οι Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία. Πάμε με τι δπλό με draw no bet σε απόδοση 1.65.

Για περισσότερες αναλύσεις και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;