Προγνωστικά Στοιχήματος 7/11

Και τα ταμεία συνεχίζονται! Και εχθές λοιπόν καταφέραμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο με πολύ καλές επιδόσεις. Στα μονά η Μπλάκμπερν κέρδισε με 2-1 τη Γουίγκαν, ενώ η Πίτερχεντ ήρθε μονάδα, επιλέξαμε dnb, στις μπόμπες χτυπήσαμε λαβράκια με το χ2 της Γουόκινγκ(!), το χ2 της Τσιταντέλα και το επίσης χ2 τη Ρος Κάουντι η οποία κέρδισε με 0-1! Στο Σύστημα 2-4 παραλίγο να κάνουμε μεγάλη μπάζα, καθώς είχαμε 3/4 με τον άσσο της Άρμπροουθ, τον άσσο της Κόρδοβα και το χηνάρι στο Σοσό-Οσέρ να μας δικαιώνουν απόλυτα. Δεν μας βγήκε η ισοπαλία στο Σοσιεδάδ-Σανταντέρ για να κάνουμε το μεγάλο μπαμ. Έστω και έτσι όμως πήραμε 91€ καθαρά κέρδη. Αρκετά ντέρμπι έχει η σημερινή ημέρα. Επιγραμματικά, Λίβερπουλ-Τσέλσι, Λάτσιο-Ρόμα, Στουτγάρδη-Βέρντερ και Παρί-Μαρσέιγ. Πάμε να δούμε τα δύο πρώτα..

Λίβερπουλ-Τσέλσι: Διπλάσιους βαθμούς για την Τσέλσι έναντι της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Με έναν εκπληκτικό Στίβεν Τζέραρντ η Λίβερπουλ ανέτρεψε το σκορ και πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Νάπολι με 3-1 και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο του Europa. Δύο συνεχόμενες νίκες και στο πρωτάθλημα, μιας και το 2-1 επί της Μπλάκμπερν ακολούθησε το διπλό στο Μπόλτον με 1-0. Έχει να αποδείξει πολλά στο σημερινό ματς με την Τσέλσι. Δεν υπάρχουν προβλήματα πέραν από τα μακροχρόνια. Απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη έφτασε εύκολα στο 4-1 και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου. Στο +5 από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα, θέλει να φύγει αλώβητη από το «Άνφιλντ». Δύσκολο πέρασμα με 2-1 από το Μπλάκμπερν. Εκτός οι Μαλουντά, Λαμπάρντ και Μπεναγιούν.

Λάτσιο-Ρόμα: Είναι το ντέρμπι μίσους του Ιταλικού ποδοσφαίρου, το απόλυτο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν και τα εισιτήρια θα είναι 50-50, όπως θα γίνει και στο δεύτερο γύρο. Η πρωτοπόρος Λάτσιο δε σταμάτησε ούτε στο Παλέρμο και πέρασε με 1-0 και αύξησε τη διαφορά της στους 4 βαθμούς. Μετά μάλιστα την χθεσινή νέα «γκέλα» της Ίντερ απέναντι στην Μπρέσει, η Λάτσιο με ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι θα πάρει ισχυρό προβάδισμα. Τιμωρημένος ο Μπιάβα, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μουσλέρα. Μεσοβδόμαδα η Ρόμα, έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League μετά το διπλό στη Βασιλεία. 2-0 νίκη και στο πρωτάθλημα και συμπλήρωσε τρεις αγώνες με μόλις ένα γκολ παθητικό. Τιμωρημένος ο αρχηγός και ηγέτης Τότι, αμφίβολοι Μεξές και Μπρίγια.

Για περισσότερες αναλύσεις και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;