Προγνωστικά Στοιχήματος 6/11

Καλησπέρα σας. Πολύ καλή και η χθεσινή ημέρα, με ένα ακόμα ταμείο και τα κέρδη αυξήθηκαν αισθητά στις στήλες μας. Σάββατο σήμερα και έχουμε αρκετές  ευκαιρίες στο νέο κουπόνι με αρκετά ντέρμπι τα οποία τα περισσότερα διεξάγονται αύριο Κυριακή. Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω εκλογών αύριο δε θα διεξαχθούν αγώνες για τη Super League, είναι μοιρασμένοι σήμερα και τη Δευτέρα. Πάμε να δούμε δύο παιχνίδι, το ένα στα Πηγάδια και το άλλο που γίνεται στο Καραϊσκάκη.

(17:15) Ξάνθη-Ηρακλής: Ιδιαίτερα ματς μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Ήττα στη Λάρισα με 3-0 για την Ξάνθη και η ακριτική ομάδα βυθίστηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 μόλις βαθμούς. Δύσκολη η θέση και του Γιώργου Παράσχου. Δεν υπολογίζει στους Μπεκαμένγκα, Στρμπα και Μπόατενγκ. Ο Ηρακλής μπορεί να βρίσκεται στην 8η θέση, αλλά διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, ένα κάτω από τον Ολυμπιακό. Δεύτερο συνεχόμενο 0-0, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου αυτή τη φορά. Εξέτισε ο Σολτάνι, τιμωρημένος ο Γιάκομπ. Εκτός οι Κομπαγιάσι, Καρλίνιος και Σίσιτς. Το θέλει πολύ το ματς η Ξάνθη και οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων ίσως παίξουν το ρόλο τους.

(19:30) Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των αιωνίων, ένα εξαιρετικό στο πρώτο ημίχρονο και ένα νωχελικό στο δεύτερο. Προηγήθηκε με τη γκολάρα του Μιραλλάς, αλλά αν και δημιούργησε τις προϋποθέσεις δεν πέτυχε δεύτερο τέρμα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Το πλήρωσε στην επανάληψη και μέχρι το 60’ το ματς είχε χαθεί. Στο 87’ πήρε την πρόκριση στην Ηλιούπολη με γκολ του Πάντελιτς. Εξέτισε ο Αβραάμ και επιστρέφει, ενώ ο Ιμπαγάσα έπαθε θλάση και θα λείψει για περίπου 20 μέρες. Την καλύτερη του εμφάνιση πραγματοποίησε στο ματς με την ΑΕΚ ο Πανιώνιος και κέρδισε δίκαια με 1-0, ενώ το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε ο Σάχα. Τιμωρημένος ο αρχηγός Μανιάτης.

Για περισσότερες αναλύσεις και για τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, www.betarades.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;