Vodafone | Full Σήμα για 100% 3G σε εσωτερικούς χώρους

Η Vodafone, έφερε στην Ελληνική αγορά την τεχνολογία 3G femtocell και διαθέτει αποκλειστικά την πρωτοποριακή λύση Vodafone Full Σήμα, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας κάλυψη 3G σε εσωτερικούς χώρους.

Όλοι οι συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση ADSL στο σπίτι ή στο γραφείο τους, μπορούν να έχουν 100% κάλυψη 3G σήματος σε εσωτερικούς χώρους ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως για παράδειγμα σε υπόγειους χώρους, όπου μέχρι πρότινος η επικοινωνία πιθανόν να ήταν αδύνατη.

Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, η λύση Vodafone Full Σήμα λειτουργεί με όλες τις τερματικές συσκευές 3G και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 32 συσκευές (κινητά τηλέφωνα, USB modems για mobile internet), 4 εκ των οποίων μπορούν να πραγματοποιούν ταυτόχρονα κλήσεις. To Vodafone Full Σήμα απελευθερώνει την επικοινωνία παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής, βίντεο κλήσης και ταχύτατης πρόσβασης στο internet από το κινητό.

Η λύση Vodafone Full Σήμα λειτουργεί μέσω ευρυζωνικών γραμμών ADSL για να συνδεθεί στο δίκτυο της Vodafone και η συσκευή που χρησιμοποιείται δεν ξεπερνά σε μέγεθος ένα κοινό router.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;