Το ντέρμπι μεταφέρεται στο Sport24.gr

Το πιο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος στο μεγαλύτερο αθλητικό site της Ελλάδας. Το Sport24.gr σας μεταφέρει στο δικό του γήπεδο, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και σας βάζει στο παιχνίδι, λεπτό προς λεπτό. Με ζωντανό live streaming από το ΟΑΚΑ και το πιο πρωτοποριακό live στο ελληνικό ίντερνετ.

Η κάλυψη του αγώνα θα γίνει από νωρίς στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου εκτός από τους ρεπόρτερ των δύο ομάδων θα υπάρχουν 3 κάμερες, που θα μεταφέρουν εικόνα για να ξέρετε τι γίνεται, τι ειπώθηκε και πώς θα παίξουν οι “αιώνιοι”.

Από τη live πλατφόρμα του Sport24.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα. Τα πριν από τα ματς, το play by play, να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Ολυμπιακό Στάδιο, να πάρετε μέρος στις ψηφοφορίες αλλά και να διαβάσετε τα σχόλια του Τσάρλυ, που θα αναλύσει την εξέλιξη του ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη:

– Την ανάλυση-κριτική του αγώνα

– Τα σχόλια των αρθρογράφων του Sport24.gr στα οποία γράφετε και την δική σας άποψη

– Την κριτική των παικτών, την ανάλυση των επίμαχων φάσεων ,τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και για πρώτη φορά Live τη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νιόπλια και του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το Sport24.gr μπαίνει στο τερέν του ΟΑΚΑ και παίζει μπάλα με τους δυο “αιωνίους”. Γράφουν για το μεγάλο ματς, Κώστας Καίσαρης, Γιάννης Φιλέρης, Γιάννης Λαμπίρης, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σάββας Λιβάνιος. Σπέσιαλ σχόλιο από τον Τσάρλυ. Ρεπορτάζ: Σωκράτης Μόσχος, Γρηγόρης Μπάτης.

Μπείτε στο ΟΑΚΑ και δείτε το ντέρμπι από πρώτη θέση, πληκτρολογώντας Sport24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;