Μπουζούκια | Κρίση! Κρίση;

Διαβάζω αυτές τις μέρες άρθρα για τα μπουζούκια που βρίσκονται σε κρίση, για τους καταστηματάρχες που διαμαρτύρονται για το κάπνισμα, για την αναγκαστική προσαρμογή των τιμών στη νέα πραγματικότητα και άλλα τόσα που πραγματικά με κάνουν να λυπάμαι αυτά τα κακόμοιρα τα μαγαζιά.

Καλή αυτή η οπτική, αλλά δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Γιατί το Σάββατο, όταν βλέπεις όλη την Πειραιώς (με τα νυχτερινά κέντρα) να είναι ασφυκτικά γεμάτη, με τα αμάξια και τους καλοντυμένους κύριους και κυρίες να κάνουν επίδειξη και τους υπόλοιπους να περνούν τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους στο κάθε νυχτερινό κέντρο, καταλαβαίνεις άλλη μια φορά ότι η κρίση δεν υπάρχει παντού. Κι αν αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα φέτος, είναι γιατί κάποιοι μιλούν για υποτιθέμενη μείωση τιμών την οποία δεν βλέπουμε πουθενά. Κάποιοι δεν είχαν ανάγκη να το κάνουν γιατί πρακτικά με τις ίδιες τιμές με πέρυσι έχουν και τον ίδιο κόσμο (και περισσότερο), άλλοι το έκαναν σχεδόν αναγκαστικά, σε μια προσπάθεια να έχουν άλλη μια σεζόν δουλειά. Όχι, δεν είναι τόσο γενικευμένη η κατάσταση, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τα δυο παραπάνω και μυαλό δεν βάζει κανείς τους. Γιατί ο μεν δεν ρίχνει καμία τιμή και εμείς σαν κορόιδα συνεχίζουμε να πληρώνουμε και ο δε παρακάνει οικονομία εκεί που δεν πρέπει για να πληρώσει ξεχασμένα (πλέον) ονόματα, προσπαθώντας να σώσει ό,τι δεν σώζεται με πρόσχημα την κρίση.

Δυστυχώς τα καταλαβαίνουμε πού και πού και καλό είναι να σκεπτόμαστε όλες τις οπτικές. Υπάρχει και κόσμος που πραγματικά βιώνει την κρίση δηλαδή και θα γελάει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
31'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
31'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
17 - 23
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
15 - 16
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;